İnceleme Dierya DK61E (Blue Switch)

Beyazı var mı siyah ile yakın fiyatta olan ?

Ürün kaç günde gelmişti bu arada? Red, brown, Silver arasından hangisi alınmalı?
Hocam mesajinizi gormedim, bildirimi gozumden kacti heralde. Kusura bakmayin.

Paylastigim link disinda beyazini bulamadim. Alternatif olarak Kemove K68 bakabilirsiniz. Bir tik daha pahali. Ozellikleri benzer DK61E ile. Aralarindaki tek onemli fark K68 kablosuz kullanilabiliyor. Silver switch hakkinda fazla bilgim yok, brown switch red switchten daha sessiz.

Yurtdışı kargo ücretlerini de sıfırlıyor muydu?
Satıcı ve ürün türüne göre değişiklik gösteriyor sanırım. Örneğin ben klavye ve mouse sipariş ettim, göndericisi Amazon olduğu(satıcı değil) için yurtdışı ürünü olmasına rağmen kargo bedava oldu.

Bende de ücretsiz oldu oysaki açıklamasında Türkiye içi yazıyordu. Teşekkürler

Çok yakın zamanda aldı internete Türkçe pek kaynak bulamadım yabancılarda pek iyi incelememiş istediğim gibi çok teşekkür ederim gelmesini bekliyorum. Size de iyi kullanmalar.

Çok yakın zamanda aldı internete Türkçe pek kaynak bulamadım yabancılarda pek iyi incelememiş istediğim gibi çok teşekkür ederim gelmesini bekliyorum. Size de iyi kullanmalar.
Üründen memnun musunuz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…