İnceleme Dierya DK61E (Blue Switch)

asdasdas bi önceki mesajda eski model falan demiştin bende inanmıştım oysaki
Hocam, kablonun PC'ye takılan yeri bu konudaki kablo şeklinden farklı ise ve FN tuşu büyük harflerle ise eski model olabilir. Çünkü yenisinde kablo sorun çıkarıyor diye normal dizayna geçtiler.

Hocam klavyeyi bir tık fazla gömmüşsün sanki bu fiyata daha fazla ne beklenebilir ki Type-C, mekanik, Anti-Ghosting ve yazılımı olması bile bu fiyatta bence gayet iyi Bluetooth'lu modelleri de var ayrıca, ben birkaç gün önce DK61SE modelini aldım ve gayet memnunum.

İncelemede iyi yanları kadar beğenmediğim, kötü kısımlarını da göstermekle yükümlüyüm. Sürücüsü kötüyse kötü derim, kaldı ki iyi yanlarından da sanki kullanmak için değil incelemek için almışım gibi bahsettim.

Aynı klavyede benden de var lakin şöyle bir sıkıntım var klavyeden mi, laptoptan mı tam çözemedim. Laptop uyku moduna geçince klavyenin ışıkları sönüyor lakin laptopu kapatınca klavyenin ışığı kapanmıyor, açık kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Klavye hakkında bir sorum var. FN tuşu ile Q+W+e+r tuşlarına basınca hangi tuşa basarsan onda kalıyor. Bir mod falan mı bu yoksa önemsiz bir şey mi?

Hocam ben bu klavyenin optik red Switch'ini almak istiyorum gerçekten iyi bir klavyemi yoksa insan bugün alacağım 1060 liraya geliyor yine bakmak isterseniz link bu https://www.amazon.com.tr/Dierya-DK61E-Klavyesi-Anahtarı-Anti-Gölgelenme/dp/B08HYZD5XG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…