Dierya Klavye alınır mı?

976TL'ye geliyor gümrük vesaire derken. Eskiden ucuzdu, alınırdı fakat bu fiyat verilmez.

Elimde red Switch olan model bulunmakta ve şu an onunla yazıyorum. Ben aldığımda 500TL'idi ve parasını da hak ediyor. Tek sorunu stabilizerlerin yağlanması gerekli.
Ona da çok takmıyorsanız iyi klavyedir kendisi. (Kişisel olarak bana çok sesli geliyor red olduğu halde.)

Elimde red Switch olan model bulunmakta ve şu an onunla yazıyorum. Ben aldığımda 500TL'idi ve parasını da hak ediyor. Tek sorunu stabilizerlerin yağlanması gerekli.
Ona da çok takmıyorsanız iyi klavyedir kendisi. (Kişisel olarak bana çok sesli geliyor red olduğu halde.)
https://www.hepsiburada.com/redrago...klavye-turkce-red-switch-rgb-pm-HBC00004V7ST9 bu nasıl peki
%60 zorunlu değilse HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe yapıştırın. Dierya 800 TL değil, vergilerle birlikte 1000 TL'ye denk geliyor.
976TL'ye geliyor gümrük vesaire derken. Eskiden ucuzdu, alınırdı fakat bu fiyat verilmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı