TheNoblesT.R
Hectopat
Böyle bir klavye buldum bu fiyat bandında alınır mı? Başka öneriniz varsa bekliyorum.
link:Amazon.com.tr
link:Amazon.com.tr
Alınır. 1000 TLye çıkar mı bütçen?Böyle bir klavye buldum bu fiyat bandında alınır mı? Başka öneriniz varsa bekliyorum.
Alınır. 1000 TL'ye çıkar mı bütçen?
Hocam yok en fazla 700.
İleride geliştirmek açısından bunu önerebilirim. Hot swap ve yazılım destekli.
Öyle fakat hot swap olduğu için önermiştim. + olarak ilk sipariş indirimi ile bu switchleri alıp takabilirsin 100 150 tlye geliyor 70 tanesi.Blue Switch çok sesli diye biliyorum çok sesli olması biraz sıkıntı çıkartır hocam.
Öyle fakat hot swap olduğu için önermiştim. Artı olarak ilk sipariş indirimi ile bu Switch'leri alıp takabilirsin 100 150 TL'ye geliyor 70 tanesi.
12 seneden fazla götürür. Bu klavye hot swap hocam. Switchi bozulursa çıkarıp yenisini takabiliyorsun sıfır uğraş ile. Önerme nedenim zaten bu.Peki hocam son birkaç soru soracağım elim büyük %60 klavye çok sıkıntı çıkarır mı ve bu klavye 1-2 sene götürür mü?
Ve sepette 706 TL gözüküyor normalde 740 olması lazım ek ücret alacak mı sipariş ettikden sonra.
12 seneden fazla götürür. Bu klavye hot swap hocam. Switch'i bozulursa çıkarıp yenisini takabiliyorsun sıfır uğraş ile. Önerme nedenim zaten bu.
Mantıklı. Çakma switch ama ucuz.Öyle fakat hot swap olduğu için önermiştim. + olarak ilk sipariş indirimi ile bu switchleri alıp takabilirsin 100 150 tlye geliyor 70 tanesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.