Dierya ×TMKB T68SE alınır mı?

Bütçe
650

Beguile

Decapat
Arkadaşlar selam, Dierya × TMKB T68SE almayı düşünüyorum. Aranıza kullanan var mı?
Daha önce hiç mekanik-%60 klavye kullanmadım. Mavi Switch düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Dierya DK61SE'de aynı fiyata geliyor ama yön tuşları kullandığım için T68SE bana daha cazip geldi. Hangisini almalıyım? Daha iyi bir klavye öneriniz varsa atabilirsiniz.

Dierya × TMKB T68SE: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHYR9Y9B/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A2QFRO1YL92LHG&th=1
Dierya DK61SE: https://www.amazon.com.tr/DK61se-Klavyesi-Kahverengi-Anahtarlı-Gölgelenmez/dp/B0B4W4LZZT?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A2QFRO1YL92LHG&th=1

Son düzenleme:
Alınır, DK61SE kullanıyorum tuş sayısı dışında aynılar. Bütçe artarsa Yooso Z11 öneririm.

Bende DK61SE yi düşünüyorum olabildiğince mininal olduğu için.

Alınır, DK61SE kullanıyorum tuş sayısı dışında aynılar. Bütçe artarsa yooso Z11.

Amazon
Bahsettiğiniz klavye bu mudur?

Son düzenleme:
Outemu MX sıkıntılı diye okumuştum bazı yerlerde bir de DK61SE Switch'i daha iyi diye biliyorum.
Outemu nereden çıktı? DK61SE TMKB switch kullanıyor, E Yooso ise Huano switch ve gayet iyi. Dierya da fiyatına göre fena değil.

Outemu nereden çıktı? DK61SE tmkb Switch kullanıyor, e yooso ise Huano Switch ve gayet iyi. Dierya da fiyatına göre fena değil.

Evet hocam sonradan düzenledim Amazon'dan satan biri Outemu vesaire yazmış kusura bakmayın. Görünüşleri arasında bana bariz DK61SE daha hoş görünüyor gibi geldi ama Switch kalitesi ve seslerinde aşırı fark olur mu kararsız kaldım

E Yooso'nun 40-60TL civarı fark ile RGB modeli vardı. Tuşların gri olması rahatsız ettiyse ileride keycap alıp değiştirebiliyorsunuz. DK61SE ilk mekanik klavyem oldu o yüzden switchleri hakkında bir şey diyemeyeceğim. Sesi yüksek ama mekanik için normal sanırım.

Hem brown / red Switch olup hem RGB olarak satanını bulamadım Blue da kullanmak istemiyorum artık keycap işi mantıklı denenebilir eğer Switch'lerde ki kalite farkı onlara uğraşmaya değer diyorsanız , tabii RGB'sini bulamazsam almam muhtemelen sarı renk falan hoşuma gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…