Diğer diskteki user klasorune ulasılamıyor

can1010

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2018
Mesajlar
99
Merhaba, yaklasik bir hafta once SSD konusu acmistim ve bana Kingston A2000 onerilmisti ve bugun taktim 0'dan kurulumu yaptim. 9 dakikada acilan bilgisayar 20 saniyede acilmaya basladi cok memnunum. Ancak HDD'yi henuz sifirlamadim icerisinde almam gereken dosyalar var ancak HDD'nin içerisinde user klasoruna tıkladığımda "bu klasore kalici erisim izni almlak için devamı tiklayin" yaziyor tikladigim zaman da yukleniyormus gibi gozukuyor ancak yuklenmiyor yardimci olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'nin içindeki Windowsu silmediyseniz bilgisayarı HDD den Boot etmeyi deneyin. Sıfırlamadığınıza göre muhtemelen Windows duruyordur.
 
Bana da olmuştu 3-4 ay önce ama hala çözemedim devama tıkladığımız halde bir türlü klasör açılmıyor istersen akşama kadar bekle.
 
HDD'nin içindeki Windows'u silmediyseniz bilgisayarı HDD'den Boot etmeyi deneyin. Sıfırlamadığınıza göre muhtemelen Windows duruyordur.

Himm dediginiz sekilde yapmaktan baska cozum yok gibi maalesef.
HDD ile Boot edin sistemi içinden önemli verilerinizi yedekleyin daha sonra SSD ile Boot edin ve HDD'i disk yöneticisinden biçimlendirin.

Aynen simdi oyle yapacagim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı