Digitürk abonelik iptali

ahmetcn1

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2020
Mesajlar
993
Çözümler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Cinsiyet
Erkek
Meslek
yapı denetim şefi
Az önce babamı Digitürk'ten aramışlar. İnternet paketinizin taahhüdü bitiyor, yenileme yapmalısınız diye. Bir de arayan kişi sözde Türk Telekom çalışanıymış :D dairede fiber olmasına rağmen fiber erişiminiz yok deyip babama Digitürk'lü interneti kabul ettirmişler. Babamla konuşunca olayın farkına vardım. Kurulum için sizi arayacağız demişler. Aradıklarında istemiyorum iptal edin dersek iptal ederler mi? Ya da kuruluma geldiklerinde istemiyorum dersek?
 
Aynı olayı ben yaşadım D-Smart aradı beni taahhüdünüz bitiyor dedi kabul ettim aptal gibi sonra iptal etmiyorlar. Digitürk'ü bilmem ama D-Smart kabul etmedi bir de cayma bedeline 200 TL para ödemiştim salak gibi :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her hafta ararlar beni otomatik olarak dolandırıcı bir çoğu. Bıktım ama. Telefonumda 100'ün üzerinde reklamcı tayfadan engellediğim numara var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılı belge yok ortada, zorla bir şey yaptıramazlar. İstemiyoruz deyip kapatın telefonu. Adrese gelirlerse de almayın içeri.

Türknet zamanında bizimkilere yaptı aynı haltı. 60 yaşında adama yalan vaatlerle kabul ettirdiler, sonuç olarak 280 lira taahhüt cezası ödedik Türk Telekom'a Türknet yüzünden.
 
Aynı olayı D-Smart'ta yaşadım, babamı arayıp taahhütünüz bitiyor diyerek kabul ettirmişlerdi. Biz de deneyelim diye iptal ettirmemiştik. Televizyona gerekli kurulumu yapmışlardı fakat internet için daha sonra kuruluma geleceklerini söylemişlerdi. 1-2 hafta bekledik interneti getirmediler sonrasında telefonda çok fazla kez iptal ettirmek istediğimizi söyledik hep başka kampanya sunmaya çalıştılar, anca 5-10 dakika sonra ikna oldular. İptal için D-Smart şubesine çağırdılar, getirdikleri şeyleri kutulayıp geri verdik. Cayma bedeli vs. ödettiler, zor kurtulduk yani. 🙂
Yol yakınken kurulum için aradıklarında iptal ettirin.
 
Aynı olayı D-Smart'ta yaşadım, babamı arayıp taahhüdünüz bitiyor diyerek kabul ettirmişlerdi. Biz de deneyelim diye iptal ettirmemiştik. Televizyona gerekli kurulumu yapmışlardı fakat internet için daha sonra kuruluma geleceklerini söylemişlerdi. 1-2 hafta bekledik interneti getirmediler sonrasında telefonda çok fazla kez iptal ettirmek istediğimizi söyledik hep başka kampanya sunmaya çalıştılar, anca 5-10 dakika sonra ikna oldular. İptal için D-Smart şubesine çağırdılar, getirdikleri şeyleri kutulayıp geri verdik. Cayma bedeli vs. ödettiler, zor kurtulduk yani. 🙂
Yol yakınken kurulum için aradıklarında iptal ettirin.

Ben şehir dışındayım. Aile evinde olsam aradıkları gibi yüzlerine kapatırdım. Babama da güzelce söyledim ararlarsa iptal ettirmek istiyorum de diye. Eğer etmezlerse de eve geldiklerinde yüksek ses tonuyla konuş içeri alma gerekirse haktan hukuktan bahset dedim. Benim oturduğum yerde Türk Telekom'da çalışan bir abim vardı onunla konuştum aradıklarında iptal ettirmek istiyorum desin yeterli demişti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı