Digitürk kurulum yapmaya gelmiyor ne yapılmalı?

Onur58

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 19 Temmuz'da sporun yıldızı paketinin kaydını oluşturdum onay verdim 25 Temmuz 13:00-16:00'a randevu verdiler gelmediler.
27 Temmuza randevu verdiler gelmediler 30 Temmuza verdiler gelmediler 31 Temmuz yani bugün randevu verdiler tabii ki yine gelmediler. Yoğunluk nedeniyle sürekli yalandan erteliyorlar randevu gününü bu sefer de 1 Ağustos gününe randevu verdiler. Şikayetvar'a konu açtım telefonlarına ulaşmak çok zor artık sürekli bekletilmeye başladım. Kayıt öncesinde de böyleydi durum sizce ne yapmalıyım?

Abonelik fesih başvurusu yap. Sonra 1 dakikada nasıl geldiklerini otur izle. Türkiye'nin en kötü firması Digiturk. Derdini sadece fesih başvurusu yaparak çözebildiğin bir firma. Kendi problemlerinden kaynaklı her sorun için ahlaksızca 120TL teknik servis parası isteyecek bir firma. Şimdiden sana Allah kolaylık versin. Ben 20 yılı aşkın olan aboneliğimi artık sonlandırıyorum.

Bugün Twitter üzerinden Digitürk destek kanalına mesaj gönderdim
Geri dönüş yapılacağı söylenildi bugün gelip kurulumu yaptılar.

Onur reyis lütfen bana yardımcı olur musun rica ediyorum
saat 13.00 - 16.00 arası gelmesi lazımdı gelmedi yarın maçlar başlıyor ne yapmam lazım

Bugün Twitter üzerinden Digitürk destek kanalına mesaj gönderdim
Geri dönüş yapılacağı söylenildi bugün gelip kurulumu yaptılar.
yardımcı olur musun bana lütfen ne yapmam lazım

Arkadaşlar 19 Temmuz'da sporun yıldızı paketinin kaydını oluşturdum onay verdim 25 Temmuz 13:00-16:00'a randevu verdiler gelmediler.
27 Temmuza randevu verdiler gelmediler 30 Temmuza verdiler gelmediler 31 Temmuz yani bugün randevu verdiler tabii ki yine gelmediler. Yoğunluk nedeniyle sürekli yalandan erteliyorlar randevu gününü bu sefer de 1 Ağustos gününe randevu verdiler. Şikayetvar'a konu açtım telefonlarına ulaşmak çok zor artık sürekli bekletilmeye başladım. Kayıt öncesinde de böyleydi durum sizce ne yapmalıyım?

Hocam kurulumunuzu yaptılar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı