Digitürk'ten nasıl izin alınır?

Rosieer

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2021
Mesajlar
370
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben futbol editi yapıyorum ve instagrama atıyorum. Maç görüntüleri falan atıyorum işte. Ama beIN sports yazısını sansürlediğim halde hala telif atılıyor. Nasıl izin alabilirim Digitürk'ten?
 
Türkiye'de adil kullanım yasası olmadığından kendi isteğine göre içeriği alamazsın. Digitürk'te içeriğini bedavaya sana vermez. Lisans anlaşması yapman gerekiyor bu tip bir durum için.

Dipnot: Adil kullanım eserin bütününün küçük bir kısmını alarak farklı bir esere dönüştürülmesi ve yeni eserin ana esere maddi ve manevi zararı olmadığı durumlarda izinsiz kullanıma izin veren bir yasadır. Amerika için geçerli.
 
Futbol takımlarının Instagram Twitter sayfaları bile paylaşmıyor o kadar pahalı bu işler girme kanalın telif manyağı olur.
 
Futbol takımlarının Instagram Twitter sayfaları bile paylaşmıyor o kadar pahalı bu işler girme kanalın telif manyağı olur.
Aynısını diyecektim. Koca futbol kulüpleri paylaşamıyor. Maç özetleri sadece kendi platformlarında mevcut. Çok çok katı bir platform. İzin alması çok çok imkansız
 
Arkadaşlar tamam da. Düşük takipçili Instagram sayfaları bile paylaşıyor. Hiçbirinin kaldırıldığını görmedim. Sadece bende mi oluyor?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı