Dijital multimetre önerisi

• Konuyu başlatan 485936
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 731

485936

Hectopat
Çok büyük bir amaç için almayacağım. Öğrenmek için ve basit bir devrenin voltaj ve amperini ölçmek için alacağım. Ortalama bir dijital multimetre önerir misiniz?

Çok büyük bir amaç için almayacağım. Öğrenmek için ve basit bir devrenin voltaj ve amperini ölçmek için alacağım. Ortalama bir dijital multimetre önerir misiniz?

Herhangi bir hırdavatçı veya büyük marketlerde satılan 100-200 liralık multimetreler işinizi fazlasıyla görür günlük kullanım için.

Klasik elektriçiden 830d aldım hocam.
Hayırlı olsun hocam. Size, amper ölçerken multimetreyi devreye seri bağlamanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bendede eskiden Marxlow 830d vardı, sizin aldığınızdan. Multimetre elime geçeli tam 1 gün olmadan patlatmıştım, çöp olmuştu. Amper ölçmek isterken 230v'a paralel bağlamıştım 😅

Klasik elektriçiden 830d aldım hocam.
Birde o tarz multimetrelerin problarının kopma vakası çok sık yaşanıyor. Böyle bir şey yaşamak istemiyorsanız problarınızın kablolarının bittiği yerlere elektrik bandı sarmanızı öneririm.

Hayırlı olsun hocam. Size, amper ölçerken multimetreyi devreye seri bağlamanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bendede eskiden Marxlow 830d vardı, sizin aldığınızdan. Multimetre elime geçeli tam 1 gün olmadan patlatmıştım, çöp olmuştu. Amper ölçmek isterken 230v'a paralel bağlamıştım 😅
Teşekkür ederim hocam uyarınız için. Ben ne kadar şey varsa hepsini tüm ayarlarda ölçüyordum. Teşekkür ederim :D.

Birde o tarz multimetrelerin problarının kopma vakası çok sık yaşanıyor. Böyle bir şey yaşamak istemiyorsanız problarınızın kablolarının bittiği yerlere elektrik bandı sarmanızı öneririm.
Neresine tam olarak hocam fotoğraf var mı?

Hayırlı olsun hocam. Size, amper ölçerken multimetreyi devreye seri bağlamanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bende de eskiden marxlow 830D vardı, sizin aldığınızdan. Multimetre elime geçeli tam 1 gün olmadan patlatmıştım, çöp olmuştu. Amper ölçmek isterken 230V'a paralel bağlamıştım 😅

Bir de o tarz multimetrelerin problarının kopma vakası çok sık yaşanıyor. Böyle bir şey yaşamak istemiyorsanız problarınızın kablolarının bittiği yerlere elektrik bandı sarmanızı öneririm.

Evet kırıldı havya ile eritip yapıştırdım :)

Klasik elektriçiden 830D aldım hocam.

Hayırlı uğurlu olsun elektrik çarpmadan kullanışlı günler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı