Dijital oyunlu PS4 2300 TL'ye alınır mı?

YboYal1

Hectopat
Yıl olmuş 2022 ama ben hala PS3 kullanıyorum ve sıkıldım geri sürüm kullanmaktan ve ikinci el PS 4 almak istiyorum. Böyle dijital oyunlu bir ilan gördüm oyunlar PlayStation4'te mi duruyor güvenilir mi? Ve hepsini indirmeye 500GB hafıza yeterli mi?

20220129_193641.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini indirmeye biraz zor yeter sanki, ayrıca ahım şahım da bir oyun kütüphanesi değil. Fiyatlar 1-2 ay öncesine göre çok uçmadıysa daha iyisi bulunur gibi. Son olarak üstteki arkadaşın dediği gibi online oynamıyorsanız, kırık alın. Oyunlar çok pahalı.

Kırık PS4'te Fortnite ve GTA Online oynayabilir miyim?

Maalesef hayır. Fakat artık çoğu Online oyuncusu yeni nesil konsollara geçtiğinden pek de oyuncu kalmamıştır diye tahmin ediyorum.

Bu arada PS exclusive merakınız yoksa Xbox One S daha iyi olur o fiyata. + Game Pass avantajı da var.

Direk alın makineye kirma işlemide yaparsınız içindeki oyunlara hiçbir şey olmaz. Istediginiz bir oyun varsa indirip kurarsınız. Son sürüm kırılırsa son sürüme güncelleyip kırma işlemini yaparsınız Online de oynayabilirsiniz.

Direk alın makineye kirma işlemide yaparsınız içindeki oyunlara hiçbir şey olmaz. Istediginiz bir oyun varsa indirip kurarsınız. Son sürüm kırılırsa son sürüme güncelleyip kırma işlemini yaparsınız Online de oynayabilirsiniz.
Kırma işlemi yapmayacağım kırıcak olan sadece ps ve kol olan ilanlara bakmalı zaten . Ama bu oyunlara sahip olunabilmesi için kişinin hesabını da vermesi mi lazım yani onu öğrenmek istiyorum

Kırma işlemi yapmayacağım kırıcak olan sadece PS ve kol olan ilanlara bakmalı zaten. Ama bu oyunlara sahip olunabilmesi için kişinin hesabını da vermesi mi lazım yani onu öğrenmek istiyorum.

Bu oyunlara sahip olman için PSN hesabı lazim. Eğer kırma işlemi yapıpta yüklediyse oyunlar durur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı