Dijova alan adı nasıl?

univac

Centipat
Daha fazla  
Teknoloji, oyun haberleri ve yazılımla alakalı rehberler paylaşacağım web sitesi için, aldığım alan adı Dijova. Alan adını ChatGPT türetti. Pek çok domain türetti fakat alan adının alınmış olması, uzun olması vs. yazdığım domaini aldım. Sizce Dijova kulağa hoş bir isim mi? Böyle bir kelime sizde ne çağrıştırıyor ve yukarıdaki yazdığım amaç için alan adı uygun mu?

Teknoloji, oyun haberleri ve yazılımla alakalı rehberler paylaşacağım web sitesi için, aldığım alan adı Dijova. Alan adını ChatGPT türetti. Pek çok domain türetti fakat alan adının alınmış olması, uzun olması vs. yazdığım domaini aldım. Sizce Dijova kulağa hoş bir isim mi? Böyle bir kelime sizde ne çağrıştırıyor ve yukarıdaki yazdığım amaç için alan adı uygun mu?
Mükemmel bence. İlginç ve ilgi çekici.

Dijital ova misali.

Şahsen telafuzu kötü ve pek iyi durmuyor. Aklıma daha çok Japon teknoloji şirketi geliyor, ne yalan söyleyeyim. Tabi ilk defa duyduğum içinde saçma gelmesi çok olağan, Technopat kelimeside köklü ve kültürleşmiş olmasaydı saçma gelebilirdi.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı