Dikey ikinci monitör tavsiyesi

Bütçe
4000-5000 arası

buburak_8

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda kendime masaüstü bir bilgisayar topladım ama, hem arkadaşlarımın tavsiyesiyle, hem de benim çektiğim zorluklardan dolayı 2. bir monitör almaya karar verdim. Benim de monitörlerle ilgili çok bir bilgim olmadığından size sormak istedim. Neden dikey derseniz de masamda yer yok.

Geçen gün aldım bu modeli. Pc gelmediği için kullanma fırsatım olmadı ama baya iyi bir model.

Şimdi arkadaşım tavsiyelerim şu şekilde;
  • Pivot özellikli monitör yerine monitör kolu alman.
  • İhtiyacına göre çok fazla para harcamana gerek yok şu anda 100Hz monitörler 3K altına bulunabiliyor birçok markanın onlar işini görür.
Mantıklı böyle de yapılabilir ama ortalama 3k olsa monitör. Düzgün bir monitör kolu min 1k falan. Yine aynı hesaba geliyor ve monitör kötü oluyor öyle de.

Geçen gün aldım bu modeli. PC gelmediği için kullanma fırsatım olmadı ama bayağı iyi bir model.

Mantıklı böyle de yapılabilir ama ortalama 3K olsa monitör. Düzgün bir monitör kolumin 1K falan. Yine aynı hesaba geliyor ve monitör kötü oluyor öyle de.

Ha diğer bir avantajı yeriniz yoksa çok rahat oluyor monitör kolu. Bu arada ben olsam 2. el temiz bir ürün bulum yine ikinci el temiz bir çift monitör kolu alırım benim setup öyle ve oldukça memnunum.

WhatsApp Görsel 2024-06-03 saat 20.55.27_5ac8ce75.jpg

Normalde masam 90x2 yani iki tane masa var birleşik ama bir ara 90cm tek kullandım yer yoksa hayat kurtarıyor. Bu arada monitör eski monitörüm 15 yıllık vardır sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı