Dikiş alınırken acır mı?

Hiç acıtmıyor ben apandist oldum. 3 dikişim vardı. Eriyen dikiş ise zaten atıyo sen her gün duş alırsan zaten atar. Diyelim ki atmıyor sen azıcık dikişini çek o kendiliğinden geliyor. Eğer ki erimeyen dikiş ise ki pek zannetmem acıtmıyor sadece biraz dikişini çekip bir aletle arasından alıyor. Korkulacak hiçbir şey yok. Ben 13 yaşındayım benim canım acımadıysa siz hissetmesiniz bile.
 
Merhaba, sizlere sorum olacak. Benim ayak tırnaklarım çocukluğumdan beri bozuk. Jilet gibi tırnaklarım var 5 defa ameliyat oldum tırnak batması ile ilgili önceden 5-6 dikiş atılıyordu. Ben tekrar ameliyat oldum ama bu sefer tek tırnağa 20 dikiş atmışlar ve tırnak içinden çok korkuyorum sizce acır mı?
Bende de aynı sorun oldu tırnak revizyonu yapıldı pazartesi dikişleri aldırmaya gideceğim tam 10 gün oluyor. Sen de nasıl oldu acı hissettin mi çok ve dikişler alındıktan ne zaman sonra normal hayatına döndün?
 
@astonishedflyer dostum aradan 2 ay geçmiş aldırmışsındır herhalde deneyimlerini yazar mısın dikisi alırken çok acıdı mı bir de ne kadar süre sonra ayakkabı giymeye başladın.
1 ay olmuş ama yazayım yine de başkalarına yardımcı olur belki. Aldırdım, aldırırken acıyor tabii ki ama feryat figan bağırtacak bir acı değil. Alındıktan sonra parmakta oluşan o yük hissi gidiyor ama 4-5 gün çok hafif bir ağrı yapıyor. Ben 2-3 hafta sonra ayakkabımı giyip üniversite okuyacağım şehre doğru yola çıkmaya başlamıştım bile :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı