Gerçek Dave Mustaine
Hectopat
Daha fazla
Artık canımı çok sıkmaya başladı bu konu o yüzden yardım almaya geldim. En doğru yerin burası olduğunu düşünüyorum. Sorunum şu hiçbir zaman odaklanamıyorum sürekli kafam dağılıyor. Bunu önlemek için sürekli müzik dinliyorum günün 10 15 saatini müzik dinleyerek geçiriyorum ama bu da düşünmemi ya da yaptığım işe odaklanamamamı engellemiyor. Durumu şöyle anlatayım dizi izliyorum alt yazılı bir şekilde ama sürekli alt yazıları kaçırıyorum ve sahneyi başa sarıyorum, CS oynuyorum adam önümde yürüyor fark edemiyorum çünkü kafam oyunda değil, müzik dinliyorum en sevdiğim yer gelmiş geçmiş haberim bile yok şarkıyı başa sarıyorum. Derslerin hiçbirini dinleyemiyorum ne olursa olsun sınav dönemi de geldi bitiyor hatta ve bana çok büyük sıkıntı yarattı. Ders de çalışamıyorum, kitap bile okuyamıyorum çünkü sürekli düşünüyorum. İlaç hariç her yolu denedim düzelemiyorum ilaç hakkında ise fazla bilgim yok ailem izin vermiyor belki öğrenirsem izin verebilirler. Psikolojim bozulacak artık gerçekten. Tavsiyelere açığım artık sadece düzelmek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: