Dil öğrencisinin AYT çalışması

Yusuf11

Decapat
Katılım
31 Ekim 2021
Mesajlar
392
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 12400F・ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT・ASUS PRIME H610M-K・GoodRam 8GB IRDM x2・GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe・Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa

Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık・Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, İngilizce-Türkçe Tercüman
Merhaba, ben 11. sınıf dil öğrencisiyim. Ortaokuldan beri yazılıma merak saldım. Sürekli yazılımla ilgili şeyler yapıyorum. Hatta yaklaşık 1 yıldır bir şirkette çalışıyorum. Kendimi bildim bileli matematiği ve kimyayı (10. sınıf kimya) yapamıyorum. Bu sene 1. sınıfım ve 1. dönem bitti. AYT konusunda hiçbir fikrim yok. Dil üzerinden bir meslek düşünüyordum aslında bir süredir. Fakat karar verdim, yazılım mühendisi olmak istiyorum. Şu an önümdeki tek engel AYT. Sizce üniversitede dil bölümü üzerinden bir meslek falan mı seçmeliyim? Ya da 12. sınıfta nasıl bir yol izlemeliyim? 12. sınıfta açık liseye geçip dershaneye gitmeli miyim veya Doping Hafıza gibi yerlerden Online paket falan mı almalıyım?
Siz de fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. Nasıl halledeceğim bu AYT olayını bilmiyorum. Matematiği bir türlü yapamıyorum.
Ayrıca hem AYT'ye hem de YDT'ye girmeli miyim?
 
Doğruluğunu tam bilemiyorum ama yazılımcı bir arkadaş vardı dediğine göre çok iyi bir üniversiteden mezun olmadıysan senin nereyi bitirdiğin pek önemli olmuyormuş. Önem verdikleri şey işi ne kadar iyi yaptığın oluyormuş. 12.sınıfta dershane güzel olabilir elbet faydası dokunur, Doping Hafıza alman biraz boşa olur matematik anlamıyorum diyorsan pek Online işlerden halletmeye çalışma matematik zor ders.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı