Dil öğrenmek için uygulama önerisi

kaan6789

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, dil öğrenmek için uygulama arıyorum. Duolingo bir yere kadar yardımcı oldu ama artık pek mantıklı gelmiyor Duolingo yapmak. Bana daha çok kelime öğrenmek gerekli. İnternetten blarma diye bir uygulama buldum. Kelime öğretiyor günlük bir hikaye oluşturuyor onu okuyorsun dinliyorsun o tarz şeyleri var ve 3 gün yapmama rağmen gerçekten katkısı oldu. Fakat uygulama ücretliymiş bu uygulama gibi ama ücretsiz olan uygulama önerisi olan var mı?

Merhaba, dil öğrenmek için uygulama arıyorum. Duolingo bir yere kadar yardımcı oldu ama artık pek mantıklı gelmiyor Duolingo yapmak. Bana daha çok kelime öğrenmek gerekli. İnternetten blarma diye bir uygulama buldum. Kelime öğretiyor günlük bir hikaye oluşturuyor onu okuyorsun dinliyorsun o tarz şeyleri var ve 3 gün yapmama rağmen gerçekten katkısı oldu. Fakat uygulama ücretliymiş bu uygulama gibi ama ücretsiz olan uygulama önerisi olan var mı?
Merhabalar,
Öncelikle dil seviyeni öğrenmek isterim böylece sana ücretli ve ücretsiz uygulama/kanal/website önerisi yapabilirim

Tam olarak seviyemi bilmiyorum ama sanırım A2-B1 arasında.
Merhaba tekrardan,
Listenaminute websitesini kullanabilirsin
Beelinguapp,6 mins uygulaması var BBC’nin ve ayrıca kelime için wordup ve quizlet öneririm..disney kullanıyorsan güzel başlangıç çizgi diziler ve belgeseller mevcut ayrıca youtube için engvid,english stories collection ve englishclass101 kanalları mevcut…ileri seviye diziler ve TED önermem o seviyelerde ama en önemlisi sürekli ingilizce konuş ve istersen o konuda önerilerim olur

Merhaba tekrardan,
Listenaminute websitesini kullanabilirsin
Beelinguapp,6 mins uygulaması var BBC’nin ve ayrıca kelime için wordup ve quizlet öneririm..disney kullanıyorsan güzel başlangıç çizgi diziler ve belgeseller mevcut ayrıca youtube için engvid,english stories collection ve englishclass101 kanalları mevcut…ileri seviye diziler ve TED önermem o seviyelerde ama en önemlisi sürekli ingilizce konuş ve istersen o konuda önerilerim olur
Sağ olasın.

Merhaba tekrardan,
Listenaminute web sitesini kullanabilirsin.
Beelinguapp, 6 mins uygulaması var BBC'nin ve ayrıca kelime için wordup ve quizlet öneririm. Disney kullanıyorsan güzel başlangıç çizgi diziler ve belgeseller mevcut ayrıca YouTube için engvid, English stories Collection ve englishclass101 kanalları mevcut…ileri seviye diziler ve ted önermem o seviyelerde ama en önemlisi sürekli İngilizce konuş ve istersen o konuda önerilerim olur.

Tabii olur o konuda da öneriler almak isterim.

Son düzenleme:
Sağ olasın.

Tabii olur o konuda da öneriler almak isterim.
Tabii herkesin hayat tarzı farklıdır ama ben gladiatus oynuyordum ve United Kingdom serverinde oynuyordum..eski bir browser oyunu ve online sayısı 1000'den fazla değil sohbete dayalı oyun ve ingilizce konuşarak insanlarla yakın arkadaş oldum bunun gibi yollar bulabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı