Dilden sayısala geçmek mantıklı mı?

Hocam ailem her türlü yardımı yapar onda problem yok. Çalışma kaynağı hem videolu hem de test olan yerler varsa iyi olur fazla bilmiyorum çünkü.

Hocam biraz geç kaldım ama izninizle muhabbete dahil olmak istiyorum öncelikle dilin İngilizce dışındaki kısımlarının önü açık ama ingilizceye geldiğimizde aşırı bir yığılma var ve mezunları genelde Burger King kasiyeri olarak kalıyor yerinizde olsam önümüzdeki dönemde TYT adına sadece paragraf sorusu ve problem vakit kalırsa da geometri girerdim 11 için de senenin kalan yarısında hem 11'in kalan kısmını hem de geriye dönük konuları halletmeye çalışırdım kaynak konusunda konu anlatımları için ders ders kanal önerebilirim onun dışında testler için kitap almanız daha iyi olacaktır.

Hocam internette pek kaliteli testler olmuyor, belki ogm materyal derim. Çoğu videonun PDF'leri açıklamada oluyor onları da indirebilirsin. Ailen yardımcı olacaksa 3 saat kalkmadan ders çalış. Kalkmak her türlü yasak. Bir noktada ders çalışamayacaksın ona rağmen oturmaya devam et, faydasını göreceksin.

Hocam ben asıl yapamamaktan korkuyorum çünkü yapamadığımda ne olacağını bilmiyorum. Mezuna kalsam çok şey kaybeder miyim?

Hocam biraz geç kaldım ama izninizle muhabbete dahil olmak istiyorum öncelikle dilin İngilizce dışındaki kısımlarının önü açık ama ingilizceye geldiğimizde aşırı bir yığılma var ve mezunları genelde Burger King kasiyeri olarak kalıyor yerinizde olsam önümüzdeki dönemde TYT adına sadece paragraf sorusu ve problem vakit kalırsa da geometri girerdim 11 için de senenin kalan yarısında hem 11'in kalan kısmını hem de geriye dönük konuları halletmeye çalışırdım kaynak konusunda konu anlatımları için ders ders kanal önerebilirim onun dışında testler için kitap almanız daha iyi olacaktır.

Hocam sizce TYT matematiğe tamamen bitirmeye çalışmalı mıyım çünkü TYT'yi asıl öğrenmek istememin sebebi AYT matematiği eksik yapmamak.

Hocam ben asıl yapamamaktan korkuyorum çünkü yapamadığımda ne olacağını bilmiyorum. Mezuna kalsam çok şey kaybeder miyim?

Hocam sizce TYT matematiğe tamamen bitirmeye çalışmalı mıyım çünkü TYT'yi asıl öğrenmek istememin sebebi AYT matematiği eksik yapmamak.

Hocam ben TYT'de hiçbir derste hiçbir konunun tamamen bitebileceğini düşünmüyorum adamlar size yanlış yaptırmak isterlerse yaptırır şu an AYT konusunda temelden sıkıntım olmasın diyorsanız TYT'de belli başlı birkaç baba konuyu halletseniz yeterli olur örnek vermek gerekirse çarpanlara ayırma ikinci dereceden denklemler vb. derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı