Dile geçmek için ne gerek?

Rıfatkdj

Femtopat
Daha fazla  
Bir şey soracağım. Dil bölümü seçtim A2 seviyesinde İngilizcem var 9 10 sınıfta notlarım 70 80 civarıydı. 9 sınıfta bir tane sınavım 70'den düşüktü 11 dil bölümünde geçmem için yeter mi? Dili seçmemim asıl sebebi Almanca bilmemdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
A2 biliyorsanız eh yani ekstradan çalışarak yapılabilir, 11-12'de B1 seviyesinden başlayıp B2 seviyesine kadar öğretiyor ingilizcede, çoğu okul böyle yapıyor, okuldan okula değişir İngilizce yerine farklı dilde öğretebilirler.

Dilden sınava girmeyi düşünüyorsanız Almanca kısmıda var o da iyi fakat benim bildiğim kadarıyla dershanelerde YDS bakımından Almanca ders veren yerler hiç yok denecek kadar az.

A2 biliyorsanız eh yani ekstradan çalışarak yapılabilir, 11-12'de B1 seviyesinden başlayıp B2 seviyesine kadar öğretiyor ingilizcede, çoğu okul böyle yapıyor, okuldan okula değişir İngilizce yerine farklı dilde öğretebilirler.

Dilden sınava girmeyi düşünüyorsanız Almanca kısmıda var o da iyi fakat benim bildiğim kadarıyla dershanelerde YDS bakımından Almanca ders veren yerler hiç yok denecek kadar az.
A2 biliyorum ama tek korkum unutmuş olmak çünkü bütün yaz neredeyse hiç konuşmadım bu yüzden bir A1 A2 tekrarına başladım inşallah dediğiniz gibi olur

A2 biliyorum ama tek korkum unutmuş olmak çünkü bütün yaz neredeyse hiç konuşmadım bu yüzden bir A1 A2 tekrarına başladım inşallah dediğiniz gibi olur.

Yani derslerde grammar ve vocabulary ağırlıklı işliyorlar, yani illa dersleri göre göre hatırlamaya başlarsınız, bu arada sınava hangi dilden gireceğinizede karar vermeniz gerek, mesela İngilizce okuyup Almanca'dan girmek gibi, ingilizcenize güvenmiyorsanız İngilizce YDS sınav sorularına bakmak yerine Almanca olanlara bakıp Almancaya ağırlık vererek çalışınız derim.

Yani derslerde grammar ve vocabulary ağırlıklı işliyorlar, yani illa dersleri göre göre hatırlamaya başlarsınız, bu arada sınava hangi dilden gireceğinizede karar vermeniz gerek, mesela İngilizce okuyup Almanca'dan girmek gibi, ingilizcenize güvenmiyorsanız İngilizce YDS sınav sorularına bakmak yerine Almanca olanlara bakıp Almancaya ağırlık vererek çalışınız derim.
Açıkçası Almanca ya ingilizceden daha çok güveniyorum çünkü bu sene hem kursa gittim hemde Almanca ya çalıştığım dan dolayı Almanca ya çok maruz kaldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı