Dilekçe ile Adım Adım Adil Kullanım Kotasından Kurtulma

@BlueFear Teşekkürler dostum, benim abonelik 2011 yılına dayanıyor yani AKK uygulamasına geçilmeden önce elimde gerekli evraklar olmadığı ve ulaşamadığım için tahminen yararlanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@BlueFear Teşekkürler dostum, benim abonelik 2011 yılına dayanıyor yani AKK uygulamasına geçilmeden önce elimde gerekli evraklar olmadığı ve ulaşamadığım için tahminen yararlanabilir miyim?
Bağlı olduğunuz ISS firmasından sözleşmenizin bir kopyasını isteyebilirsiniz. Eğer Superonline kullanıyorsanız Web Işlem üzerinden sözleşmenizin bir kopyasını görebiliyorsunuz.

Sözleşmenin kopyasını aldım fakat buradan sonra ne yapacağımı anlamadım. Aldığım evrakları kime göndereceğim, ne yapacağımı makaleyi okuduğum halde anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline limitsiz Fiber kullanıyorum (25 MBPS). Kotayı aşsamda aşmasamda sabit 3 Mb/sn ile indirme yapıyorum. Sözleşmede AKK aşımı durumunda indirme hızınız 3 Mb/sn düşürülür diyor. Anlamadım gitti. AKK aşılsada aşılmasada hızda fark olmuyor.... Yoksa 25 MBPS nin en fazla indirme hızı 3 Mb/sn mı?

@HsbYstp İçerisinde eğer hız alanı gibi maddeler geçmiyorsa ve sizin hızınız belli bir zamandan sonra düşürülüyorsa, dava açma hakkınız bulunuyor.

@Rage 3 MBps = 300kB/sn ile 400kB/sn arasını temsil eder. 25MBps ise 2,5MB/sn ile 3MB/sn arasını temsil eder. MBps ile MB/sn aynı şeyler değildir.

Merhabalar benim interetim fibernet 50 mbpss limitsiz oluyor bu değilmi ben 200gb aşkın oyun indirdim ve bir baktım 3mbpss indi internetim bunun AKK kalkması gerekmez mi? akk en son 24 mbpss olmuyor mu? yani dilekçe yazmam gerekir mi?

@z0e59_tr cümle bozukluklarından dolayı sorunuzu tam anlayamadım. "Limitsiz paket kullanıyorum, 200gb indirmeden sonra hızım düşüyor ama aslında düşmemesi gerek" mi demek istediniz? AKK aşıldığında hız 3mbps'ye düşer, 24mbps'ye değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı