Dilekçe ile Adım Adım Adil Kullanım Kotasından Kurtulma

O karar eski gerçek limitsiz kullanıcılarının kontratlarını iptal edip yeni paketlere geçirmek için verildi. Eski 2-4 sınırsız kullanıcıları 70-90 TL veriyordu, şimdi 8 -16 alacaklar, hızları 3'e düşecek. 2 Mbps sınırsız için çok para verenler için karlı olacak.

Konuyu hortlatmış gibi olmayım da... Ben şimdi "NETLİMİTSİZ" paketini kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini arasam ve tehtit etsem... Böyle böyle dilekçe ile adil kotadan kurtulabilirim, siz beni uğraştırmayın direk kaldırın desem işe yarar mı ? :D

Denenmemiş bir şey ama benim bildiğim müşteri hizmetleri panelinde böyle bir şey yok. Yani müşteri temsilcisi sana yardımcı olamaz. Üst kademe yapar bunu. Tanıdığım var çalışan sorarım istersen.

Sordum senin için malesef böyle bir yetkilerini yok. Müşteri temsilcisi sadece sorunlarını dinliyor hız sorunun varsa bunu bir bölüme bildiriyor yada paket değiştirebiliyor. Bunun gibi ufak ufak şeyleri yapabiliyor. Öyle bir yetkisi yokmuş.
Onun için üst kademeye ulaşman gerekiyor. Belki onlar seni üst kademeye yönlendirir orasını sormadım ama sanmıyorum.

Konuyu hortlattığım için üzgünüm :) Benim sözleşmem 3-4 ay önce doldu, bu durumda ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı