Dilekçe ile okul değiştirilebilir mi?

819715

Picopat
Selam ortaokul öğrencisiyim ve hiç istemediğim bir okula gönderildim ve gerek öğrencileri gerek hocaları berbat hocalarımdan vs memnun değilim. Neyse ben okul değiştirebilir miyim o şekilde bir şansın var mıdır acaba? Ailemle dilekçe falan yazsak değiştirme şansım var mı? Bir de iki okul aynı ilçede zaten diğer istediğim okul çok yakın diğer okula bir sorun olur mu nasıl yapmam lazım acaba?

Nakil talebi ile kontenjan varsa belki diğer türlü okulun seni atması falan lazım. Açıkta kalınca seni alıyolar diye biliyorum.

Ben ortaokuldayken 1. dönem bittiğinde ailemle gidip müdüre okul değiştirmek istiyoruz dedik 5 dakikada halledildi 1 tane kağıt verdi onu geçmek istediğim okula verdik 2. dönemde istediğim okulda başladım bu kadar. Dilekçeye vs. gerek yok diye biliyorum fakat okula göre değişebilir.

Ben ortaokuldayken 1. dönem bittiğinde ailemle gidip müdüre okul değiştirmek istiyoruz dedik 5 dakikada halledildi 1 tane kağıt verdi onu geçmek istediğim okula verdik 2. dönemde istediğim okulda başladım bu kadar. Dilekçeye vs. gerek yok diye biliyorum fakat okula göre değişebilir.

Teşekkür ederim ama aklıma takılan bir soru daha var yeni okulda sonradan geldiğim için dışlanır mıyım 🥺

Technopat Haberler

Geri
Yukarı