Dileklerin Kabul Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Scorpio92

Kilopat
Katılım
3 Ağustos 2017
Mesajlar
736
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Stranger Things dizisini izlerken Millie adlı kıza cidden garip bi şekilde tutuldum. Lütfen dalga geçmeyin ama kızla yaşıtım. Bu dünyada hiçbir şey imkansız değildir. Onun yüzünden ben umutluyum bu konuda. Her gün dua ediyorum Yüce Rabbime sizce daha neler yapabilirim?
 
Tutulcak başkasını bulamadın mı? Kız çok tipsiz.😒(Türkiye standartlarındaki kızlardan bile daha kötü) gerçek hayattan kız sev yapabileceğin bir şey yok.
 
Yaşın kaç bilmiyorum, fakat bir kız ile olmaya dua edeceğine geleceğin ve ailen için dua etsen senin için çok daha faydalı olur. Daha yolun başındasın o kızın bu yoldaki bir yanıltmaca olduğunu aklın tamamen erdiğinde farkedeceksin.
Ben bu çocuğa ne diyebilirim ki. Daha yaşı küçük söylesem bile anlayamıyor. Taktımı kafaya takıyor.
Instagram adresini bulup mesaj at. Bakacağını sanmıyorum ama dene yine de. Böyle bir tavsiye vereceğim hiç aklıma gelmezdi :D
Benim amacım kardeşimi mutlu etmek. Bende isterim böyle biriyle sevgili olsun ama çok zor baktım instagramına 18 milyon takipçi.
 
Kardeşine bunu göster ve kızın ateist olduğunu söyle :D

images.jpg
 
Ha anladım. Ben soğutmak için birşey yapmayı düşünmüyorum. Sadece burdaki tavsiyeleri ona göstericem. Zaten kız hiç yazmayacağını bilerekten kendi kendine soğur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı