Din kavramının yanlış anlaşılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu yüzden insanlar dinden soğuyolar

@Jira Islam kendini öven bilim adamlarını sever, diğer dinler içinde bu geçerli. Avrupa da kiliseden farkli görüş belirttiği için idam edilen bir sürü düşünür var, Galilei bunlardan en ünlüsü.

Hiçbir din de insanın, bilimle, fizikle, felsefeyle uğraşmasına engel olmaz.
Bu dediğin olsaydı Müslüman devletlerde evrim dersi eğitim kurumlarinda yasak olmazdi.

Bu dediğin olsaydı Müslüman devletlerde evrim dersi eğitim kurumlarinda yasak olmazdi.
Eğitim kurumlarının başındakilerinde sıkıntı olduğu aşikar değil mi? Dersleri koyan da, müfredatı hazırlayan da ben değilim.

Kardeşim ruh ölmez beden ölür. Çünkü Yüce Rabbimiz kullarını yaratırken kendi ruhundan üfler. Ayetle sabittir. Hicr suresinde geçiyor. Öldükten sonra hesaba çekileceğiz kardeşim. Allah'ın huzuruna çıkarılıp yaptığımız yapmadığımız herşeyden sorguya çekileceğiz. İmanın şartlarından biridir kardeşim öldükten sonra ahiret hayatına iman.

Kardeş gerçekten bak ifşa oldun seni deşifre ettik insanları dinden soğutmaya çalışma inanan inanır inanmayan inanmaz bak işine burada propaganda yapma insanları daha da dinden soğutmak için şüphe içinde olanlara dini anlatıyorsun.

Propaganda yapmıyorum kardeş sadece bildiklerimi söylüyorum. Dinimi savunmaya çalışıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…