Dinamik disk Windows 10 kurmamı engelliyor olabilir mi?

Aimerlapaix

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, yeni bir SSD aldım ve HDD’deki Windowsu Technopat kanalındaki videodaki gibi klonlamaya çalıştım. Klonlama işlemi bittikten sonra HDD’yi çıkartıp SSD’yi taktım fakat Windows 10 açılmadı. Ben de sorunun ne olabileceğini düşünürken gözüme bir şey çarptı. Videodaki anlatımda disk temel disk olarak gözüküyor ve program üzerinde herhangi bir uyarı gözükmüyor, benim diskim ise Dinamik disk olarak gözüküyor ve Reflect programında diskin arka planı kırmızı olarak gözüküyor. Bu kısım videoda beyaz duruyordu ve bende videodaki gibi Clone disk seçeneği çıkmıyor başka bir seçenek çıkıyor. Sizce diskimin dinamik olmasından dolayı mı Windows 10 kurulumunda sorun yaşıyorum? Diski temele dönüştürürsem Windows 10’u SSD’me klonlayıp sorunsuz kullanabilir miyim?

Dinamik disk buna sebep olabilir;
1589422579525.png

Ancak dinamik diskten geri dönüş için diski tamamen silmeniz gerekir diye biliyorum. Bence temiz kurulum için hazırlıklara başlayın.​

Dinamik disk buna sebep olabilir;
Eki Görüntüle 561851
Ancak dinamik diskten geri dönüş için diski tamamen silmeniz gerekir diye biliyorum. Bence temiz kurulum için hazırlıklara başlayın.​

Merhaba, dinamik diski başka programlar aracılığıyla temel diske veri kaybı yaşamadan silme yöntemleri gördüm de bunlar mümkün mü? Ayrıca dinamik diski temele çevirirsem içindeki Windows da silinir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı