Dinamik Hard Diskten Veri Kurtarmak

sinansteiger

Decapat
Elimde WD marka 500GB kapasiteli bir hard disk var. Şu an bilgisayarıma bağlı fakat şöyle bir durum söz konusu, hard disk bilgisayar açıkken bilgisayarım sekmesinde görünmüyor. Fakat Disk Yönetimi menüsünde iken Dinamik-Yabancı olarak Disk 0 numarası ile görünüyor.

Bir bilgisayarcıya götürdüm fakat veri kurtarmak için yüksek fiyat verince maalesef bu işlemi gerçekleştiremedim fakat kendisiyle kısa sürede samimiyet kurunca bir 15 20 dakikalık uğraşı sonucunda 1.46 GB'lık verimi kurtardım.

Fazlası ne yazık ki olmadı. Verileri ev bilgisayarımda üçüncü parti yazılımlarla kurtarmam mümkün müdür? Bana farklı yollar önerebilir misiniz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk bölmesinde gözüküp bilgisayarım kısmında gözükmüyorsa isimlendirilmediği içindir muhtemelen, disk yönetiminden isimlendirmeyi denediniz mi ?

Disk bölmesinde gözüküp bilgisayarım kısmında gözükmüyorsa isimlendirilmediği içindir muhtemelen, disk yönetiminden isimlendirmeyi denediniz mi ?
Görünüyor fakat ne kapasite ne free alan belirtilmiş. Yalnızca 'Disk 0-Dinamik-Yabancı' yazısı var. Diski yönetimden isimlendiremiyorum,belki de ben nasıl yapıldığını bulamıyorum. İçinde kurtarmam gereken 15GB'a yakın veri var ve hiçbir çözüm üretemedim. Youtube'da var videolar fakat güncel değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı