Merhaba arkadaşlar. 1 eylül gecesi saat 22:00'da FB bir hesaptan mesaj aldım. Hesap linki FB çalma sitesi olduğunu anlamıştım ve virüs koruyucum beni uyarmıştı ve bende hiçbir bilgi vermedim. Şahıs beni oyun hesabımı satmam için tehdit etmişti ama dinlememiştim. Sonrası sabah hesabımın e-posta adresi ve şifresi değişmişti. Support işlerinden anlayan bir arkadaşımdan yardım istedim. Ona banka bilgilerini ve en son ne zaman para karşılında altın satın alındığını, server isimlerini hatırladığım kadarı ile (Eu1, Eu2, Eu3, Eu4, Am1, Am2, Am3, Am4, Am5 , Asia1) söylemiştim. Tabi tamamen hatırlamıyordum. Sonrası bana oyunun ilk e-postasını sormuştu. Onuda verdim. Çalınmadan önceki e-posta adresini de verdik. Arkadaşım elinden geldiğinde support ile konuştu ve yazıştı. Gereken her şeyi vermiştik. Bize söyledikleri e-posta değiştirmek için bir sebep göremiyoruz oldu. Bizde tekrar neden olduğunu 7 senelik oyuncu olduğumuzu ve bazı şeyler ile belirttik. Şimdi oynadığım oyun ise ''
Dino Storm - Kovboylu, Dinozorlu ve Lazer Silahlı 3D çevrimiçi oyun''. Şimdilik support ile alakalı işleri hallediyoruz elbette. Ama benim Türkiye'de yaşayan birisi olarak ailemin haberi olmayacak şekilde polise veya siber suçlara başvurup yurt dışındaki bir şirkette görüşüp filan bir şey yapma ihtimalimiz var mı? Bu işler ücretli mi oluyor? Siber suçlara girdiğini biliyorum bazı maddeleri okudum. Ama bu konuda beni yönlendirebilecek birisini arıyorum.