Ya bu şey virüsden ziyade yönlendirici gibi birşey başka bir siteye yönlendiriyor direk sanırım tek çare formatBulabiliyor olması lazım çünkü aynı isimdeki virüs benim de başıma dert olmuştu birkaç ay önce ve bu program sayesinde kurtulmuştum.
Ya bu şey virüsden ziyade yönlendirici gibi birşey başka bir siteye yönlendiriyor direk sanırım tek çare formatBulabiliyor olması lazım çünkü aynı isimdeki virüs benim de başıma dert olmuştu birkaç ay önce ve bu program sayesinde kurtulmuştum.
Çözümü burada.
tek çare format
Bende öyle yaptım düzeldi şimdide arkadaşımın bilgisayarına bulaştıAynı sorun bende vardı. Hangi programı denediysem kaldıramadım. En sonunda format attım düzeldi.
EvetMalwarebytes Anti-Malware ve HitmanPro denediniz mi?
Güvenli modda tam tarama yapın.Bunuda denedim virüsü bulmadı bile ama şimdi tekrar deneyeceğim.
Nasıl yapacağını bilmiyor isen bu videoyu izleyebilirsin.Güvenli modda tam tarama yapın.
Son zamanlarda bilgisayarı her açtığımda Chrome tarayıcısından bir site açılıyor. Kendi kendine bu site başlıktaki gördüğünüz Dinoraptzor sitesi. Her türlü virüs programı kullanmama rağmen bir türlü kurtulamadım. Kesin çözümünü bilen var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.