Dior Sauvage tarzı parfüm önerisi

God of fire aşırı güçlü deniyor, kullanacak uygun bir durum ve yer bulamazsınız.

Paradise garden geçen yazın en popüler erkek parfü müydü; tam genç işi, bu yaz da herkes kullanır.

Le Beau'le parfum günlük kullanıma uyar diye düşünüyorum. Biraz odunsu, ama yazın çok da sırıtmaz.

Lmlp güzel, ama yazın gitmez; soğuk kış günü kullanmak için de yeterince güçlü değil.

Montabaco ıntensivo demiştiniz, o da 3 mevsim gider. Soğuk kış günleri ve sıcak yaz günleri hariç her zaman kullanılır.

Genel beğeniye uygun, çok da özgün olmayan bir şey isterim diyorsanız Hugo Boss Bottled parfümlerine bakabilirsiniz. Bottled ya da bottled ıntense alıp 4 mevsim kullanabilirsiniz.

Diyor homme Sport en sıcak yaz günleri ve en soğuk kış günleri hariç her zaman kullanılır. Tam baharlık ve sonbaharlık diye düşünüyorum.

Bana göre sıcak yaz günlerinin kralı diyor homme cologne. Yazı sadece bu parfümle geçirebilirsiniz.

Louis Vuitton ımagination ve l'ımmensite aşırı popülerleşti; ama kış hariç 3 mevsim gider diye düşünüyorum.

Vallahi hocam bu yazı bayağı yardımcı oldu sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı