Çözüldü DirectX 12 anakarta DirectX 11 ekran kartı takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Artepix

Hectopat
Daha fazla  
Benim arkadaş sordu da ben de pek emin olamadım. DirectX 12 anakarta DirectX 11 ekran kartı takılabilir mi acaba?

Şu forumda çok çoğaldı sallayan. Elimi nereye atsam çıkıyorlar. Analartlar da DirectX diye bir şey yoktur.

Arkadaş sordu benim de kafamı karıştırdı anakartta DirectX özelliği var mıydı diye sormadım değil hayatımda böyle bir şey duymadım sinirlendirdiysem özürdilerim.

Arkadaş sordu benim de kafamı karıştırdı anakartta DirectX özelliği var mıydı diye sormadım değil hayatımda böyle bir şey duymadım sinirlendirdiysem özürdilerim.

Size lafım yok. Ben neden bir şey öğrenmek isteyen birisine sinirleneyim? Sadece yanlış bilgi verenlere biraz sinirliyim.

Ne? Anakart için DirectX söz konusu dahi değil.

Acaba şöyle bir şey var mı? Benim anakartım çok eski DDR3 bir anakart ben GT 1030 alacağım DX 12 desteklememe gibi bir durumu olabilir mi anakartın ya da öyle bir şey var mı bir videonun altında gördüm de anakartın DX12 desteklemiyorsa olmaz falan diye yanlış bilgi almıs olmuyayım ona göre alacağım da

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı