DirectX "A cabinet file necessary for installation cannot be trusted" hatası

Grellie

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben bilgisayarımı sıfırladım ve programları açamaz oldum. "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000102'' hatasını alıyorum. Bunun üzerine DirectX kurmaya karar verdim ve kuruluma başladıktan sonra burada da hata oluşuyor "A cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please verify the Cryptographic services are enabled" hatası alıyorum kurulumda. Sorunu çözebilecek yok mu arkadaşlar? Hiçbir uygulamayı açamıyorum, kuramıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat'a services yazıp Hizmetler'i açın. Buradan Şifreleme Hizmetleri'in bulun ve devreye sokun:

1555188363759-png.385554

• \Windows\SysWow64\DirectX ve \Windows\System32\DirectX dizinlerine ulaşın.
  • Görünüm menüsünden gizli öğeleri devreye sokun.
  • Artık websetup klasörü görünür olmalı. Bu klasörün içeriğini silip DirectX kurulumunu yeniden çalıştırın.
Olmadı bunu kurun:

Merhaba, bugün bilgisayarıma format attım DirectX yüklemeye çalışırken "a cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please verify the Cryptographic services are enabled" böyle bir hata aldım bilgisayarım Windows 7 Ultimate 64 Bit kafayı yiyeceğim birazdan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı