Çözüldü DirectX and C++ hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

InnSlayer07

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma bigfoot adlı bir oyun yükledim. Kaldırabileceğinden emin değilim ama 10 FPS bile olsa arkadaşlarımla oynamak istiyorum.
Ekran kartım GT9500 512MB ve şöyle bir hata alıyorum:

1648222469802.png

Kart birkaç formda DX11 destekliyor diyor bazılarında desteklemediğinden bahsediyor sorun bununla ilgili olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elle DLL dosyası atmayın. Arkadaşınız da konu açabilir. Linkteki paketleri kurup deneyin. Steam ise dosya doğrulaması da yapın. Bir de oyunun klasöründe DirectX varsa onu da çalıştırıp deneyin.

Hocam, zaten bu sistemle olmaz. Ekran kartında DX 11 desteği yok. Diğer özellikler de yetersiz.

Hocam arkadaşımın bilgisayarında da denedik sistem özellikleri daha yüksek ve Steam'deki gereksinimlerden daha yüksek. Onun bilgisayarı da aynı hatayı verdi. İkimizin bilgisayarını da yeni formatlamıştık. Driverlar güncel ancak DX11 ve VC2015++ kurduk halen aynı hatayı alıyoruz. Başka bir fikriniz var mıdır acaba? İlginiz için de şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elle DLL dosyası atmayın. Arkadaşınız da konu açabilir. Linkteki paketleri kurup deneyin. Steam ise dosya doğrulaması da yapın. Bir de oyunun klasöründe DirectX varsa onu da çalıştırıp deneyin.

Çözüm
Teşekkürler yarın arkadaşıma gidip yöntemleri deneyeceğim. Dönüş yaparım sağlıcakla...
Arkadaşımda sorun çözüldü lakin benim bilgisayarım başka nedenlerden bozuldu o yüzden geç dönüş yapabildim. Steam dosya doğrulaması ile sorun çözüldü ilginiz için teşekkürler. Problem çözülmüştür!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı