L leone1907 Kilopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 306 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #1 Bu ikisini tamamen temizleyip yeniden yüklemek mümkün mü? Veya zarar görmüş dosyalarını tespit edebilir miyim?
Bu ikisini tamamen temizleyip yeniden yüklemek mümkün mü? Veya zarar görmüş dosyalarını tespit edebilir miyim?
Ankaralı Namık Kilopat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #2 Çeşitli araçlar kullanarak tespit edilebiliyor. Tamamen silmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Hem hepsini tek tek elle yüklemek çok zor olacaktır. Artı 0 Eksi
Çeşitli araçlar kullanarak tespit edilebiliyor. Tamamen silmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Hem hepsini tek tek elle yüklemek çok zor olacaktır.
KS KS L leone1907 Kilopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 306 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #3 Yani çare format mı? Artı 0 Eksi
Ankaralı Namık Kilopat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #4 leone1907 dedi: Yani çare format mı? Genişletmek için tıkla... En temiz çözüm o hocam. Eksik program, yazılım vs tespit edip yükleyen uygulamaları da deneyebilirsin Artı 0 Eksi
leone1907 dedi: Yani çare format mı? Genişletmek için tıkla... En temiz çözüm o hocam. Eksik program, yazılım vs tespit edip yükleyen uygulamaları da deneyebilirsin
KS KS L leone1907 Kilopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 306 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #5 Ankaralı Namık dedi: En temiz çözüm o hocam. Eksik program, yazılım vs tespit edip yükleyen uygulamaları da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mesela hangisi? Artı 0 Eksi
Ankaralı Namık dedi: En temiz çözüm o hocam. Eksik program, yazılım vs tespit edip yükleyen uygulamaları da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mesela hangisi?
Ankaralı Namık Kilopat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #6 leone1907 dedi: Mesela hangisi? Genişletmek için tıkla... Şu an isim olarak pek hatırlamıyorum kullanmayalı uzun zaman oldu ama iş yapıyor. Forumda biraz araştır bulursun illaki Artı 0 Eksi
leone1907 dedi: Mesela hangisi? Genişletmek için tıkla... Şu an isim olarak pek hatırlamıyorum kullanmayalı uzun zaman oldu ama iş yapıyor. Forumda biraz araştır bulursun illaki