Bunu indirirseniz kaldırmanıza gerek kalmaz. Bunu kurarak güncellemiş oluyorsunuz. Bu arada sizin sorunlarınız da bir türlü bitmedi gerçekten Sizin adınıza üzgünüm.
Kusura bakmayın anlayamadım. DirectX indirirsem mi silmeme gerek kalmaz? Diğer başlıkta DirectX i kaldırıp dll leri silip tekrar yüklememi söylemiştiniz. Bu haldeyken DirectX yüklü mü değil mi? Kafam çok karıştı.
Kusura bakmayın anlayamadım. DirectX indirirsem mi silmeme gerek kalmaz? Diğer başlıkta DirectX i kaldırıp dll leri silip tekrar yüklememi söylemiştiniz. Bu haldeyken DirectX yüklü mü değil mi? Kafam çok karıştı.
DX 12. DX kurulumunun sonunda en günceline sahip olduğumu söylüyor. Kaldırıp dediğinizi yapmak için regedite baktığımda DX klasörünün olmadığını görüyorum. Yani hem DX in son sürümüne sahibim hem de DX bilgisayarımda kurulu değil.
DX 12. DX kurulumunun sonunda en günceline sahip olduğumu söylüyor. Kaldırıp dediğinizi yapmak için regedite baktığımda DX klasörünün olmadığını görüyorum. Yani hem DX in son sürümüne sahibim hem de DX bilgisayarımda kurulu değil.
Regedit'ten DX klasörü silme işlemi sadece W7 ve WVista için geçerlidir. Kaldırmayı başaramadıysanız size manüel olarak yaptırtacağım. Adımları izleyin.
1- SysWOW 64'ten ve Sistem 32'den xinput1.3_dll'i silin.
2-http://www.dlldownloader.com/tr/xinput1_3-dll/ Buradan 64 Bit xinput1.3_dll dosyasını indirin.
3-İndirdiğiniz dosyayı SysWOW 64'e System 32'ye ve oyunun kurulu olduğu klasöre kopyalayın.
4-Oyuna girin.
Hepsini doğru bir şekilde yaptığınız takdirde sorun çözülecektir. Sizden haber bekliyorum.
Son çare olarak Sistem 32'den ve oyunun kurulu olduğu klasörden xinput1.3_dll dosyasını silin sadece SysWOW 64'te kalsın. Olmazsa SysWOW 64 ve oyunun kurulu olduğu klasörden silin sadece System 32'de kalsın öyle deneyin. 2'sinde de olmazsa zıbarıp yatacağım artık Haber bekliyorum sizden.