DirectX kurulum hatası

231981

Kilopat
Makaleler
1
Sanırım log dosyası bu. Bir türlü kuramıyorum hata verip duruyor. Regedit'ten DirectX klasörünü silip yeniden başlattım ama düzelmedi.

DirectX kurulumunu aşağıdaki bağlantıdan indirip öyle deneyin. Öncesinde bir klasör oluşturup o klasörü yükleme konumu olarak seçin ve klasöre gelen dosyalar arasındaki DXSETUP.exe dosyasını çalıştırıp kurulumu tamamlayın.

Sorun devam ederse DXSETUP.exe için Process Monitor raporu oluşturup konu altında paylaşın.

Kurulum sırasında gelen hatanın ekran görüntüsünü de paylaşırsanız iyi olur, teyit için.

DirectX kurulumunu aşağıdaki bağlantıdan indirip öyle deneyin. Öncesinde bir klasör oluşturup o klasörü yükleme konumu olarak seçin ve klasöre gelen dosyalar arasındaki DXSETUP.exe dosyasını çalıştırıp kurulumu tamamlayın.

Sorun devam ederse DXSETUP.exe için Process Monitor raporu oluşturup konu altında paylaşın.

Kurulum sırasında gelen hatanın ekran görüntüsünü de paylaşırsanız iyi olur, teyit için.

Format attım hocam sabahtan beri bununla uğraşıyorum yazılan önerilen her şeyi de denedim düzelmedi.

@ByKayseriLi Eski konulardaki her şeyi denemeniz pek bir şey ifade etmiyor, asıl yardımı kendi konunuzda alırsınız.

Format atmak da sizin bileceğiniz iş, o da bir çözüm yolu. İleride aynı sorunla karşılaşırsanız öncesinde konunuza cevap gelmesini beklemenizi öneririm ama.

@ByKayseriLi eski konulardaki her şeyi denemeniz pek bir şey ifade etmiyor, asıl yardımı kendi konunuzda alırsınız.

Format atmak da sizin bileceğiniz iş, o da bir çözüm yolu. İleride aynı sorunla karşılaşırsanız öncesinde konunuza cevap gelmesini beklemenizi öneririm ama.

Dostum DirectX kurmam gerekiyor mecburen oyun oynadığım için. Hata verip duruyordu her yolu denedim düzelmedi konuya cevap yazan da olmayınca format attım ne var ki bunda? Siz yine de yazın aynı sorunu yaşayan biri olursa yararlanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı