Çözüldü DirectX Kurulum Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bir İnsan

Decapat
DirectX'i indiriyorum kuruyorum sonunda bu yazıyor ne yapmalıyım?

403750

Lütfen cevap yazın 1 gündür uğraşıyorum. Bilgisayar aldım hiçbir oyunu oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet bu. Aşağıda istenilenleri yapın olmazsa tekrar bu şekilde rapor paylaşın.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR100.dll C:\Windows\System32\MSVCR100.dll dosyalarını silin. Konudan gerekli paketleri hem x86 hem x64 olarak indirin, kurun.
Hearts of iron 4 den hata alıyorum
Sisteminizde halihazırda DirectX'in daha yeni bir sürümünün mevcut olduğu belirtiliyor. Oyunlarda hata mı alıyorsunuz ? DirectX'de bir sorun yok.
Hearts of iron 4 den hata alıyorum hata kodu 0xc00007b video'yu izledim her şeyi yaptım ama olmadı
Sisteminizde halihazırda DirectX'in daha yeni bir sürümünün mevcut olduğu belirtiliyor. Oyunlarda hata mı alıyorsunuz ? DirectX'de bir sorun yok.
Hearts of iron 4 den hata alıyorum hata kodu 0xc00007b video'yu izledim her şeyi yaptım ama olmadı

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR100.dll C:\Windows\System32\MSVCR100.dll dosyalarını silin. Konudan gerekli paketleri hem x86 hem x64 olarak indirin, kurun.

Çözüm

Oldu teşekkür ederim.Herkese de bana yardım ettiği için teşekkür ediyorum sorunumu çözdüm hakkınınzı helal ediniz herkese iyi günler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı