Evet bu. Aşağıda istenilenleri yapın olmazsa tekrar bu şekilde rapor paylaşın.
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR100.dll
C:\Windows\System32\MSVCR100.dll
dosyalarını silin. Konudan gerekli paketleri hem x86 hem x64 olarak indirin, kurun.Kurulmuş zaten.DirectX'i indiriyorum kuruyorum sonunda bu yazıyor ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 403750
Lütfen cevap yazın 1 gündür uğraşıyorum. Bilgisayar aldım hiçbir oyunu oynayamıyorum.
Hearts of iron 4 den hata alıyorum hata kodu 0xc00007b video'yu izledim her şeyi yaptım ama olmadıSisteminizde halihazırda DirectX'in daha yeni bir sürümünün mevcut olduğu belirtiliyor. Oyunlarda hata mı alıyorsunuz ? DirectX'de bir sorun yok.
Hearts of iron 4 den hata alıyorum hata kodu 0xc00007b video'yu izledim her şeyi yaptım ama olmadıSisteminizde halihazırda DirectX'in daha yeni bir sürümünün mevcut olduğu belirtiliyor. Oyunlarda hata mı alıyorsunuz ? DirectX'de bir sorun yok.
Yetkili moderatörler baksınlar hatayı bulur söylerler. Bozuk .DLL dosyaları olabiliyor.
Evet bu. Aşağıda istenilenleri yapın olmazsa tekrar bu şekilde rapor paylaşın.
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR100.dll
C:\Windows\System32\MSVCR100.dll
dosyalarını silin. Konudan gerekli paketleri hem x86 hem x64 olarak indirin, kurun.Oldu teşekkür ederim.Herkese de bana yardım ettiği için teşekkür ediyorum sorunumu çözdüm hakkınınzı helal ediniz herkese iyi günlerEvet bu. Aşağıda istenilenleri yapın olmazsa tekrar bu şekilde rapor paylaşın.
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR100.dll C:\Windows\System32\MSVCR100.dll
dosyalarını silin. Konudan gerekli paketleri hem x86 hem x64 olarak indirin, kurun.
DLL Dosyaları Veritabanı
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.