Çözüldü DirectX runtime hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

PoSeDIoN8

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rx7600
Anakart
A520mkv2
İşlemci
R5 5600
Arena breakout infinty indirip kurdum fakat girerken şu hatayı veriyor;

The following components are required to run this program: DirectX runtime.

Microsoft Support'tan son sürümü indirdim ve kurmaya çalıştım ilk seferde zaten bu sürüm yüklü uyarısını verdi. Sonra biraz forumda gezerken bir kullanıcının X3DAudio1_7.dll dosyasını silerek tekrar kurulması gerektiğini söylediğini gördüm ve öyle yaptım. Bu sefer DirectX kuruldu ama oyuna girmek istediğimde tekrar aynı hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor?

@wanetage Hocam siz daha önceden bir arkadaşı yönlendirmişsiniz bu konuda ama bana da yardımcı olma şansınız var mı?

@wanetage Hocam siz daha önceden bir arkadaşı yönlendirmişsiniz bu konuda ama bana da yardımcı olma şansınız var mı?

Son düzenleme:
Sanırım bunu indirip kurdunuz doğru mudur?

Sanırım bunu indirip kurdunuz doğru mudur?
Aynen hocam bunu kurdum.

Hatta az önce Windows 11den 10a geçiş yaptım ve tüm sürücüleri kurdum tekrar düzelir diye ama hala aynı.

Hata raporu paylaşın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra biraz forumda gezerken bir kullanıcının X3DAudio1_7.dll dosyasını silerek tekrar kurulması gerektiğini söylediğini gördüm ve öyle yaptım. Bu sefer DirectX kuruldu ama oyuna girmek istediğimde tekrar aynı hatayı aldım.

Aldığınız hata aynı olsa bile hatanın kaynağı aynı dosya olmayabiliyor.

Hemen bakıyorum hocam.
Hata raporu paylaşın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hata raporu paylaşın.

https://www.mediafire.com/file/tl14yaygxjjnzxi/Logfile.rar/file

Umarım doğru yapmışımdır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı