Çözüldü DirectX11 kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

divinexrd

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, benim gerçekten eski bir laptop'um var. HP Pavilion DV6000 isimli ve gerçekten eski. Bu bilgisayara son zamanlarda işletim sistemi denemeleri yaptım. Aslında amacım Windows 10 64 Bit kurmak. Windows 10 Enterprise 2015 LTSB kurdum ve bilgisayar çalıştırdı, fakat sinir olduğum nokta bilgisayarda DirectX 9Ex sürümünün kurulu olması. DirectX11'i kurmayı defalarca denememe rağmen hiç bir değişiklik yok. Windows 7,8.1 64 bit işletim sistemlerinde DirectX11 kurulu olarak geliyordu fakat şu an da hele ki 7 ve 8.1'den sonra çıkmış bir işletim sisteminde DirectX11 görememek can sıkıcı. Ekran Kartım DirectX11 desteklemese de Windows 7, 8.1'de düzgünce kurulu ve çalışır vaziyetteydi. Lakin şu anda bana çok lazım DirectX11. Ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok herhangi bir yükseltme falan da yapmayacağım ama kurmam gerekli Ekran kartım baya eski GeForce Go 7400. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varmı bu arada benim ilk konu'm olduğundan ne yaptığımı gerçekten bilmiyorum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• asd.PNG
    asd.PNG
    89,6 KB · Görüntüleme: 41
Merhabalar, benim gerçekten eski bir laptop'um var. HP Pavilion DV6000 isimli ve gerçekten eski. Bu bilgisayara son zamanlarda işletim sistemi denemeleri yaptım. Aslında amacım Windows 10 64 Bit kurmak. Windows 10 Enterprise 2015 LTSB kurdum ve bilgisayar çalıştırdı, fakat sinir olduğum nokta bilgisayarda DirectX 9Ex sürümünün kurulu olması. DirectX11'i kurmayı defalarca denememe rağmen hiç bir değişiklik yok. Windows 7,8.1 64 bit işletim sistemlerinde DirectX11 kurulu olarak geliyordu fakat şu an da hele ki 7 ve 8.1'den sonra çıkmış bir işletim sisteminde DirectX11 görememek can sıkıcı. Ekran Kartım DirectX11 desteklemese de Windows 7, 8.1'de düzgünce kurulu ve çalışır vaziyetteydi. Lakin şu anda bana çok lazım DirectX11. Ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok herhangi bir yükseltme falan da yapmayacağım ama kurmam gerekli Ekran kartım baya eski GeForce Go 7400. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varmı bu arada benim ilk konu'm olduğundan ne yaptığımı gerçekten bilmiyorum. Teşekkürler.
Ooo DV6000, 2007... HP'den vazgeçtiğim yıl.
İşlemcin muhtemelen T5600 - 64bit destekler.
Ekran kartın Dx 9c destekliyor, 11 desteklemiyor - Win10'da o konuda yardımcı olamayacak malesef.

Merhaba, benim gerçekten eski bir laptopum var. HP Pavilion DV6000 isimli ve gerçekten eski. Bu bilgisayara son zamanlarda işletim sistemi denemeleri yaptım. Aslında amacım Windows 10 64 Bit kurmak. Windows 10 Enterprise 2015 LTSB kurdum ve bilgisayar çalıştırdı, fakat sinir olduğum nokta bilgisayarda DirectX 9Ex sürümünün kurulu olması. DirectX11'i kurmayı defalarca denememe rağmen hiçbir değişiklik yok. Windows 7,8.1 64 Bit işletim sistemlerinde DirectX11 kurulu olarak geliyordu fakat şu an da hele ki 7 ve 8.1'den sonra çıkmış bir işletim sisteminde DirectX11 görememek can sıkıcı. Ekran Kartım DirectX11 desteklemese de Windows 7, 8.1'de düzgünce kurulu ve çalışır vaziyetteydi. Lakin şu anda bana çok lazım DirectX11. Ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok herhangi bir yükseltme falan da yapmayacağım ama kurmam gerekli Ekran kartım bayağı eski GeForce GO 7400. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı bu arada benim ilk konu'm olduğundan ne yaptığımı gerçekten bilmiyorum. Teşekkürler.
Eski Windows sürümlerinde yüklü geldiğini sanmıyorum.

Ooo DV6000, 2007... HP'den vazgeçtiğim yıl.
İşlemcin muhtemelen T5600 - 64bit destekler.
Ekran kartın Dx 9c destekliyor, 11 desteklemiyor - Win10'da o konuda yardımcı olamayacak malesef.
İşlemcim Intel Core Duo T5500. Dediklerinizde haklısınız bu konuda artık yapabileceğim bir şey yok fakat Windows 7 64 Bit kurduğumda nasıl DirectX11 vardı bunu hala anlayamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı