DirectX12 cihaza Windows 8.1 kurarsak bilgisayar bozulur mu?

OsoSploits

Hectopat
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 256 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia GTX 1660 Ti
İşlemci
i7 9. Nesil
Windows 10 kullanıyorum şu an, Dual-boot ile dün Ubuntu kurdum (şu anda Windows 10 ve Ubuntu var) ancak alanım fazla oldugu için 3'e bölüp kurmuştum ama 1 disk boş kaldı, ona Windows 11 kurmak istemedim açıkçası en son Windows 11 kurduğumda bilgisayar çok kasıyordu ayrıca benim de sorunum var aşırı virüs vardı.

Sadece merak ettiğim 3. böldüğüm diske Windows 8.1 kurabilir miyim? Yüksek oyunlar oynamak için kurmayacağım zaten, Roblox, Minecraft, Discord, vb kuracağım ancak bilgisayarım DirectX12 olduğu için Windows 8.1 kurarsam cihaza bir şey olur mu (saçma bir soru), ya da mavi ekran verir mi, boşu boşuna vakit kaybı etmek istemediğimden soruyorum,

DirectX12 cihaza Windows 8.1 kurarsam mavi ekran yer miyim?

Windows 10 kullanıyorum şu an, Dual-boot ile dün Ubuntu kurdum (şu anda Windows 10 ve Ubuntu var) ancak alanım fazla oldugu için 3'e bölüp kurmuştum ama 1 disk boş kaldı, ona Windows 11 kurmak istemedim açıkçası en son Windows 11 kurduğumda bilgisayar çok kasıyordu ayrıca benim de sorunum var aşırı virüs vardı.

Sadece merak ettiğim 3. böldüğüm diske Windows 8.1 kurabilir miyim? Yüksek oyunlar oynamak için kurmayacağım zaten, Roblox, Minecraft, Discord, vb kuracağım ancak bilgisayarım DirectX12 olduğu için Windows 8.1 kurarsam cihaza bir şey olur mu (saçma bir soru), ya da mavi ekran verir mi, boşu boşuna vakit kaybı etmek istemediğimden soruyorum,

DirectX12 cihaza Windows 8.1 kurarsam mavi ekran yer miyim?

8.1 kurmayın derim o sistem tam 10 için 8.1 kurarsanız DX 12'den dolayı çok nadir bir mavi ekran olabilir deidğiniz tüm oyunları programları açar fakat sisteminiz kötü değil hatta iyi 8.1 kurmanız saçar virüs işide şöyler olur disk istediğiniz kadar ayırın diskleri birleştirin ve 10 temiz format atın 11 bu sistemde kasması pek normal değil 11 kullanabilmeniz lazım ama sorunun cevabı zor da olsa 8.1 kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı