Direksiyon seti alınır mı?

G27 sahibiyim gayet eğlenceli gerçekci sorunsuz zevkli ama 2-3 ay sonra insan üşeniyor takıp çıkarmaya köşeye atılıyor 1-2 ay sonra tekrar bir heves geliyor oynanıyor. Zevk olarak da gayet keyifli eğlenceli stres atarsınız alırsanız Assetto Corsa ve City Car Driving oynamanızıda tavsiye ederim uygulama içi ayarlaması vb de çok kolay.

Direksiyon seti almayı düşünüyorum. Genelde ETS 2 ve fh 4 oynuyorum. Almaya değer mi? Çabuk sıkılır mıyım?

Alıyorsan 900 derece almanı öneririm diğerleri bir süre sonra sıkabilir bense alacaktım ama fiyatları gereksiz pahalı olduğu için X box 9. nesil Controller tercih edeceğim.
Direksiyon seti almayı düşünüyorum. Genelde ETS 2 ve fh 4 oynuyorum. Almaya değer mi? Çabuk sıkılır mıyım?

Hocam bir de arkadaşların dediği gibi sürekki masada kalmayacaksa ve sürekli yarış oyunu oynamıyorsanız almanıza gerek yok bence çünkü kurması takması falan çok sıkar insanı.
Rampage V900s var o fiyat civarına fakat dezavantajı vites yok ve gaz fren olarak yani otomatik 900⁰ bu arada ama 2.el G27 olabilir ETS 2'ye bence G29'dan daha çok yakışıyor tipi. Sıkılma konusuna gelirsek ben sıkılmazdım ama sizi bilemem genelde rekabetin doruklarda olduğu LoL gibi oyunların bağımlısıysanız belki sıkabilir.

Kanka 2. el G27'ler 2000 TL V900SLER 1200 TL arada çok fark var ve sanırım arkadaş DFGT alacakmış.

Genelde ETS 2 ve FH4 tarzi oyun oynayan kisiler bir yerden sonra sıkılıyor. 3-4 ay sonra satiyorlar. Cogu tanidigimdan biliyorum. Eger simulasyon yarislari ile ilgilenirseniz sizi uzun bir sure tatmin edecegini dusunuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı