Direksiyon seti önerisi

cnrbabus

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 11400H
RTX 3050Ti 4GB
16GB DDR4 3200Mhz Ram
512GB Samsung SSD
17.3' 1080P 144HZ Ekran
Selam arkadaşlar, 1-2 ay sonra Almanya'ya gideceğim ve direksiyon seti alacağım.
Ama hangi direksiyon setini alacağım konusunda kararsız kaldım. G29 alacaktım ama biraz daha araştırdım ve T300 rsgt ile G29 arasında kararsız kaldım G29'un fiyatı ideal ama rsgt için bütçemi zorlamam gerekebilir. Assetto Corsa, Forza Horizon ve ETS 2 gibi oyunlar oynayacağım. Rsgtnin daha gerçekçi hissettirdiğini söyleyenler var ama vitesi gereksiz pahalı. Sizce vites gerekli mi ve aradaki fiyat farkına değer mi?

G29'da indirimle kulaklık geliyor ama gelene kadar bitebilir.

Selam arkadaşlar, 1-2 ay sonra Almanya'ya gideceğim ve direksiyon seti alacağım.
Ama hangi direksiyon setini alacağım konusunda kararsız kaldım. G29 alacaktım ama biraz daha araştırdım ve T300 rsgt ile G29 arasında kararsız kaldım G29'un fiyatı ideal ama rsgt için bütçemi zorlamam gerekebilir. Assetto Corsa, Forza Horizon ve ETS 2 gibi oyunlar oynayacağım. Rsgtnin daha gerçekçi hissettirdiğini söyleyenler var ama vitesi gereksiz pahalı. Sizce vites gerekli mi ve aradaki fiyat farkına değer mi?

30 40 Euro farka değer bence RSGT.

Vites alırsan oyun zevkin daha artıcağını düşünüyorum şahsen ben hiç kullanmadım direksiyon ama vitessiz kullanmak istemezdim şahsen tabii herkesin kendi tercihi.

Ben olsam alırdım vitesle oynamak daha keyifli geliyor senin tercihine bağlı.

Rsgt vitesinin sıkıntısı Driving Force shiftera göre çok pahalı olması, 159 euro.

Rsgt vitesinin sıkıntısı Driving Force shiftera göre çok pahalı olması, 159 euro.
Adsız.png

20 Euro fark var diğer vitese göre.

Merhaba, RS GT ve G29'un vitesi uyumlu bence G29 veya TH8s alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı