Direksiyon seti ve stant önerisi

• Konuyu başlatan UAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 241
Bütçe
27000

UAU

Hectopat
Selam herkese, başlıkta da yazdığım gibi direksiyon seti ve standı önerir misiniz? Kullanmadığım 32 inç Onvo marka televizyonum var. Mümkünse televizyonu monte edebileceğim uyumlu bir stant önerirseniz çok iyi olur.

Bütçe aslında 27K'ya bile zor çıkıyorum, düz olsun diye yazdım yani fiyatı aşmasın. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim kullandığım setler bunlar.

Yukarıdaki arkadaşın attığı gibi bir set düşünüyordum ama sizin attığınız hoşuma gitti fakat vitesi yok oyun oynayışı etkiler mi ileride yükseltme yapabilirim vites olarak öneriniz var mı?

Hocam, dişli sistem ile DD sistem arasında dağlar kadar fark var.
Bütçen varken DD al, asla pişman olmazsın.
Şöyle yapabilirsiniz: Moza R5 alıp ileride vites ve debriyaj pedalı alırsınız.

Dişli sistem alana kadar böyle bir sistem alıp biraz bekleyip vitesi falan sonra alman çok daha yararına olur. Oyundan alacağın zevk çok fark eder.

Bekleyemem ben hemen alacağım falan dersen eğer Genel Markalar Pxn-v10 Ps5 E Kadar Uyumlu Direksiyon Set Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları bunu alıp yanında buna uyumlu bir stant alırsan yine G29'dan çok daha mantıklı ve yine directdrive sistem olacağı için arcade oyunlarda bile çok zevk alırsın.

Hocam dişli sistem ile dd sistem arasında dağlar kadar fark var.
Bütçen varken dd al asla pişman olmazsın.
Şöyle yapabilirsiniz moza R5 alıp ileride vites ve debriyaj pedalı alırsınız.
Dişli sistem alana kadar böyle bir sistem alıp biraz bekleyip vitesi falan sonra alman çok daha yararına olur. Oyundan alacağın zevk çok fark eder.

Bekleyemem ben hemen alacağım falan dersen eğer Genel Markalar Pxn-v10 Ps5 E Kadar Uyumlu Direksiyon Set Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları bunu alıp yanında buna uyumlu bir stant alırsan yine G29'dan çok daha mantıklı ve yine directdrive sistem olacağı için arcade oyunlarda bile çok zevk alırsın.

Teşekkürler, yorum için. Biraz daha araştırdıktan sonra Moza çok hoşuma gitti. İlerleyen zamanlarda vites + pedal, daha sonra da stant ile seti tamamlarım. Şimdilik vites olmadan işimi görür diye düşünüyorum.

Teşekkürler, yorum için. Biraz daha araştırdıktan sonra Moza çok hoşuma gitti. İlerleyen zamanlarda vites + pedal, daha sonra da stant ile seti tamamlarım. Şimdilik vites olmadan işimi görür diye düşünüyorum.

Şimdiden hayırlı olsun hocam.
Hangi oyunu oynayacaksınız bilmiyorum ama OMSI 2, ETS 2 dışında herhangi bir oyun oynuyorsan zaten H vitese ihtiyacın bile olmaz.

Rica ederim hocam. Bu arada bilmiyorsanız eğer ETS 2 içinde direksiyonun 2000 derece olması güzel bir detay.

Hocam indirim sanırım sabaha kadarmış şimdi bitmiş normalde bugün alacaktım ama kaçırmış oldum çok üzüldüm şu an sizin diğer attığınız direksiyon seti nasıldır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı