Direksiyon setleri neden bu kadar pahalı?

Drachen R50

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2022
Mesajlar
3.407
Makaleler
1
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yahu arkadaş, sistemi dizdik ettik iyi güzel.
Dedim ki bir direksiyon seti alalım, elle tutulur cihazlar 10-15K'den başlıyor.
Bu fiyata ikinci elde en kral ekran kartlarını alabiliyoruz.
Direksiyon setleri neden bu kadar pahalı?
Ekonomi dolayısıyla her şey uçmuş vaziyette ama bu direksiyon setleri biraz abartı gibi geldi bana.
 
Direksiyon setlerinde bir şey yok sorunu malum kişide arayınız lütfen. Topladığınız bilgisayarda bedavaya gelmedi o da pahalıydı sonuçta.
 
Bence biraz niş bir pazar olmasından kaynaklı. Uygun fiyatlı tutulsa da alacak kişi sayısı az. Bari fiyatı yüksek tutalım, alacak olan nasılsa alıyor deniliyor bence. Bir sene önceydi galiba 3750-4000 TL gibi bir fiyata vites dahil sıfır G29 set almıştım. 5500'e ikinci elde sattım aynı yıl içinde. Şimdi daha da uçmuş. O zaman da fiyatlar saçma yüksekti. Şimdi daha da saçma hale gelmiş. Bence hiçbiri fiyatının ürünü değil.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendiniz yapın. Ucuz versiyonu da bulunuyor.
En mantıklısı bu, ama ucuz versiyon denilen çok dandik. Bu sistemi tek motorulu yaparak fiyatı düşük tutmak daha mantıklı.
 
Meraklısına hitap ettiği için fiyatlar gereğinden fazla yüksek bence. Maliyetleri belki de satış fiyatının onda biri bile değildir.

Benzer olay koltuklarda da var. En basitinden bilgisayar başında oturmak için koltuk almaya kalksanız altı bin TL altına düzgün koltuk yok. Halbuki o kadar maliyetli bir şey de değil.
 
Direksiyon setlerinde bir şey yok sorunu malum kişide arayınız lütfen. Topladığınız bilgisayarda bedavaya gelmedi o da pahalıydı sonuçta.
Bunun ben de farkındayım. Ekonomiyi savunmadım. Demek istediğim bu direksiyon setlerinde ayrı bir işçilik mi var, kullanılan malzemeden mi kaynaklı vs.
 
💡Başka bir şey demiyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 34

Yeni konular

Geri
Yukarı