Direksiyon setlerinde gecikme oluyor mu?

Selamünaleyküm, direksiyon seti almak istiyorum ama YouTube'da videolara baktim. Bazilari direksiyonu cevirdigi gibi oyundada ceviriyor. Bazilari ise bir saniye gec, direksiyon setlerinde monitorlerde oldugu gibi ms var midir? Ya da hangi degere bakmaliyim gecikme icin? Bütçem cok az, en ucuzunu alacağım sanirsam ismi: Genesis seaborg 350. Ama yine de gecikmesiz direksiyon seti varsa onerebilirsiniz 3000 TL'ye.
Hocam potansiyometre kullanılan direksiyon setlerinde gecikme olur genellikle bilinmeyen markalar kullanır bunu rampage vs büyük ihtimal sizin baktığınız setde de gecikme olacaktır. Encoder kullanılan setlere yönelin en bilindik marka Logitech'dir en ucuz Logitech momo veya DFGT'ye bakabilirsiniz
 
O fiyatlara temiz DFGT çok rahat işini görecektir. 900 derece altındaki direksiyon setlerini kesinlikle önermiyorum. Kalitesiz Çin malı 900 derece direksiyonları da aynı şekilde önermiyorum. Logitech dışında iyi bir marka yok zaten o bütçelere. DFGT seslidir falan ama gerçekten çok iyidir. G29 kullanmama rağmen arada DFGT'yi arıyorum. Özellikle ETS 2 ve ATS'de motor titreşimini DFGT çok güzel verirken G29 dişli güvenlik sisteminden dolayı vermiyor mesela.
 
Temiz DFGT bulunabilir.Genesis ve Rampage markalar önermem.
 
Yakın zamanda DFGT aldım FFB özelliği çok iyi ses konusunda ben rahatsız olmadım zaten direksiyonu çevirirken oyuna odaklandığınız için o ses çok kafanıza takılmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı