Direksiyon vs gamepad

460msMustafa

Hectopat
Daha fazla  
Direksiyon ya da gamepad almayı düşünüyorum sizce hangisini almak daha mantıklı? Şu gamepad daha iyi veya şu direksiyon seti daha iyi gibi tavsiyeleriniz varsa iyi olur. 1K bütçem var bu bütçede F/P bir şeyler bulabilir miyim? 1.5K'ya kadar bütçeyi arttırabilirm.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 TL'ye alacağınız direksiyon setinden hayır beklemeyin. 90 veya 180 derece olan setlerin çoğunda hayal kırıklığı yaşarsınız. O fiyata en fazla ikinci el DFGT bulursunuz.
Ayrıca direksiyon ile oynayacağınız oyunlardan bir süre sıkılabilirsiniz, insanlık hali. Ondan sonra tekrar heves edene kadar set boşta kalacak.

Gamepad çok daha mantıklı olacaktır. Zaten o bütçeyle oldukça güzel gamepadler bulursunuz. Kimi oyunlarda zevk seviyenizi çok ciddi arttıracaktır.

Ha, direksiyonu kesinlikle istiyorum diyorsanız da ikinci el ve adam akıllı setler için en az 4000 TL lazım. Ki ikinci elde eğer eski sahibi uzun süreler kullandıysa bazı parçalar aşındığından başınıza iş açabilir. Logitech'de bazı dişliler, Thrustmaster'da bazı kayış ve dişliler vardır ki direksiyon setlerinin ustası olursunuz onlara bakım yapmakla uğraşırken. O yüzden sadece çok az kullanılmış setlere yönelin ya da sıfır alın. O da para istiyor.

Oldukça güzel tavsiyeler vermiş zaten üstümdeki arkadaş.

Antalya'da yaşıyorum. Tavsiyeleriniz için sağ olun 2. ele çok sıcak bakmıyorum, eğer 0 olmuyorsa hiç olmasın, biriktiririm kafasındayım. 0 direksiyon seti yok sanırım 1.5k bütçede. O halde gamepad alacağım. Varsa gamepad tavsiyelerinizi de merak ediyorum.

1000 TL'ye alacağınız direksiyon setinden hayır beklemeyin. 90 veya 180 derece olan setlerin çoğunda hayal kırıklığı yaşarsınız. O fiyata en fazla ikinci el DFGT bulursunuz.
Ayrıca direksiyon ile oynayacağınız oyunlardan bir süre sıkılabilirsiniz, insanlık hali. Ondan sonra tekrar heves edene kadar set boşta kalacak.

Gamepad çok daha mantıklı olacaktır. Zaten o bütçeyle oldukça güzel gamepadler bulursunuz. Kimi oyunlarda zevk seviyenizi çok ciddi arttıracaktır.

Ha, direksiyonu kesinlikle istiyorum diyorsanız da ikinci el ve adamakıllı setler için en az 4000 TL lazım. Ki ikinci elde eğer eski sahibi uzun süreler kullandıysa bazı parçalar aşındığından başınıza iş açabilir. Logitech'de bazı dişliler, Thrustmaster'da bazı kayış ve dişliler vardır ki direksiyon setlerinin ustası olursunuz onlara bakım yapmakla uğraşırken. O yüzden sadece çok az kullanılmış setlere yönelin ya da sıfır alın. O da para istiyor.

Oldukça güzel tavsiyeler vermiş zaten üstümdeki arkadaş.

Anladım yeterince açıklayıcı yazmışsınız. Zaten 2. el ben de taraftarı değilim. O halde dediğiniz gibi, bir gamepad almak daha mantıklı. Tavsiyelerin için teşekkürler. Eğer varsa gamepad tavsiyelerinizi de merak ediyorum.

İlk linkte yorumlar bayağı kötü sanırım ürünü göstermek için attınız. İkinci linkte ürün tükenmiş diyor onu da farkli saticidan bakacağım. Ama aklıma takıldı ilk 2'sinde titreşim vs. gibi özellikler yok. PS5 için attığınızı almak en mantıklısı değil mi? Ve PS5 dualsens Wireless mı? Benim bilgisayarda Bluetooth özelliği yok.

Son düzenleme:
Bluetooth yoksa kablolu bağlayabiliyorsunuz dualsense cihazını. Bence dualsense alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı