Direkt korsan diyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
"Saçmalık" ve "ne alaka?" diyen arkadaşlara yazıyorum. Şimdiye kadar bahsettiğim sorundan kaynaklı 5 kişiyi kurtardım. Kopya oyunlarla gelen cracklerde, bitcoin miner yani bitcoin kazıyıcılar oluyor. Genelde kopya oyunlarla geliyor. Bilgisayar boştayken bile yüksek GPU kullanımı ve bundan kaynaklı CPU ısısının yükselmesi, oyuna girince ısının eskisinden daha çok yükselmesi, FPS düşmeleri gibi sorunlar yaratıyor.

Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım. Konu sahibinin bilgisayarını görmeden, mevcut tecrübelerle bu kadar oluyor.

Siz sormuyorsunuz ki, direkt korsan diyorsunuz, ikisi farklı şeyler umarım bundan sonra ikisini ayırt edebilirsiniz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz sormuyorsunuz ki, direk korsan diyorsunuz ikisi farklı şeyler umarım bundan sonra ikisini ayırt edebilirsiniz :).
"Muhtemelen" demek direkt korsan demek mi? Bence ayırt etmekte sorunu olan ben değilim. Cevabınız "hayır orijinal" olmak yerine, iğnelemekten başka bir şey çağrıştırmıyor. Böyle laf salatası yapılmasını hiç sevmem. Bu kadar zekiyseniz, kendi sorununuzu çözmekte zorlanacağınızı sanmıyorum.

"Muhtemelen" demek direk korsan demek mi? Bence ayırt etmekte sorunu olan ben değilim. Cevabınız "hayır orijinal" olmak yerine, iğnelemekten başka bir şey çağrıştırmıyor. Böyle laf salatası yapılmasını hiç sevmem. Bu kadar zekiyseniz, kendi sorununuzu çözmekte zorlanacağınızı sanmıyorum.

Söylediğinizi bir tek öyle anlayan ben değilim. ''Muhtemelen oyun orijinal değil'' bu cümle bağıra bağıra oyun korsan diyor. Neyse siz haklı olun, kusura bakmayın :).

Bu arada belki yardımcı olur :)

muhtemelen nedir, muhtemelen ne demek - Nedir Ne Demek (NND Sözlük)

Söylediğinizi bir tek öyle anlayan ben değilim. ''Muhtemelen oyun orijinal değil'' bu cümle bağıra bağıra oyun korsan diyor. Neyse siz haklı olun, kusura bakmayın :).

Bu arada belki yardımcı olur :)

muhtemelen nedir, muhtemelen ne demek - Nedir Ne Demek (NND Sözlük)
Hayır. Bağıra bağıra korsan demiyor. Korsan dese de bir anlam ifade etmiyor. Burada korsan kullananı yargılamak üzerine konuşmuyoruz. Ortada bir sorun var ve çözüme tecrübeye dayalı yardımcı olmaya çalıştım, hepsi bu.

Link eklemen hiç hoşuma gitmedi açıkcası. Üzerine bir de Türkçe-İngilizce link eklemek daha da kötü olmuş. Eğer İngilizce üzerinden gideceksek, "muhtemelen" probability bildirir, senin dediğin ise certainty oluyor. Kusura bakma ancak bu tarz ukalalıkları genç olmana veriyorum.

Hayır. Bağıra bağıra korsan demiyor. Korsan dese de bir anlam ifade etmiyor. Burada korsan kullananı yargılamak üzerine konuşmuyoruz. Ortada bir sorun var ve çözüme tecrübeye dayalı yardımcı olmaya çalıştım, hepsi bu.

Link eklemen hiç hoşuma gitmedi açıkcası. Üzerine bir de türkçe-ingilizce link eklemek daha da kötü olmuş. Eğer ingilizce üzerinden gideceksek, "muhtemelen" probability bildirir, senin dediğin ise certainty oluyor. Kusura bakma ancak bu tarz ukalalıkları genç olmana veriyorum.

Hem İngilizce hem Türkçe yalnız orası ben size yardımcı olsun diye link koymuştum. :) Burada korsan kullananlara yardımcı olunmuyor bilmiyorsunuz sanırım. Siz korsan diyerek benim konumu sadece kirletirsiniz. Sizin ukalalık dediğiniz şeye ben doğruluk diyorum. Dediğim gibi kusura bakmayın :).

Hem İngilizce hem Türkçe yalnız orası ben size yardımcı olsun diye link koymuştum. :) Burada korsan kullananlara yardımcı olunmuyor bilmiyorsunuz sanırım. Siz korsan diyerek benim konumu sadece kirletirsiniz. Sizin ukalalık dediğiniz şeye ben doğruluk diyorum. Dediğim gibi kusura bakmayın :).
Yardımcı olunması gereken ben değilim. Dediğim gibi, halen "muhtemelen" orada doğru bir söylem. Konun da kirlenmedi, halen temiz. İğnelemeyi çok güzel sezerim. Açık şekilde tatlı tatlı iğneliyorsun. Hiç gerek yok.

Yardımcı olunması gereken ben değilim. Dediğim gibi, halen "muhtemelen" orada doğru bir söylem. Konun da kirlenmedi, halen temiz. İğnelemeyi çok güzel sezerim. Açık şekilde tatlı tatlı iğneliyorsun. Hiç gerek yok.

Gittikçe uzar bu, vaktimi daha faydalı şeylere harcamalıyım. Kendinize iyi bakın :)

@myfranco Orada kullanmış olduğunuz "Muhtemelen" kelimesi sadece tahmin anlamına gelmiyor. "Muhtemelen" aynı zamanda üstü kapalı bir biçimde tahmin anlamı dışına çıkıp kesinlik bildiren bir kelimeye dönüşüyor. Yani burada sizin bir hatanız bulunmakta. Ayrıca normal bir üslupla "Oyunununuz ve Windows'unuz orijinal mi?" şeklinde de sorabilirdiniz.
Eğer sadece "Muhtemelen kopya" diyip bıraksaydım, o zaman böyle bir düşünceye sebebiyet verebilirdim. Ben ilk mesajımda yardımcı olabilmek için yazdım. Yoksa kim kopya kim orijinal kullanıyor yargısına sahip değilim. Beni ilgilendirmiyor.

Muhtemelen oyun orijinal değil ve bitcoin miner yükledi.
Burada "ve" kelimesinden önce ve sonra olmak üzere iki cümle var. Bu cümleyi böldüğümüzde karşımıza "Muhtemelen oyun orjinal değil" çıkıyor ve sizin dediğinize göre bu da "kesinlik" ifade ediyor.

Burada "ve" kelimesinden önce ve sonra olmak üzere iki cümle var. Bu cümleyi böldüğümüzde karşımıza "Muhtemelen oyun orjinal değil" çıkıyor ve sizin dediğinize göre bu da "kesinlik" ifade ediyor.
Hayır etmiyor. Daha önce de dediğim gibi, 5 kişinin sorununu bu şekilde çözdüm. Madem kesinlik ifade etmesini istiyorsunuz, şöyle söyleyeyim: "Kopya oyunlarla gelen bitcoin minerlar yüzünden böyle olmuş. Kopya oyun kullanmayın." Bu kesinliktir, gerisi ihtimaldir. Benim derdim "Kopya oyun oynanıp oynanması" değil ancak eğer oyun kopyaysa, bu ihtimal vardır demek. Ben yargılamıyorum, kesin öyledir demiyorum, tek amacım yardımcı olabilmekti. Artık bu konuya yazmayacağım, sorun bu olmadığına göre bilgisayarı görmeden fazlaca yapabilecek bir şeyim yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı