Direnç bandı ve barfiks çubuğu önerisi

Ağırsağlam şu an kendisi evinde sadece Bench Press-Squat-BB Row gibi hareketler yapıyor çünkü onun hedefi o.

2000 TL'ye kaliteli bir salona gittiğinizde hem güzelce kardiyonuzu yapabilirsiniz, kaslarınızı tek tek bölgesel olarak çalışabilirsiniz, kaslarınız bir ağırlığa alıştığı zaman evdeki gibi ağırlıklara bağlı kalmazsınız. Ekipman çeşitliliğini söylemiyorum zaten.

Evde de çalışılır tabi ki hatta güzel de olur fakat kaslarınızı yeteri kadar parçalayamayabilirsiniz.

Evde de çalışılır tabi ki hatta güzel de olur fakat kaslarınızı yeteri kadar parçalayamayabilirsiniz.
Bu yüzden konuyu açarken de yazmıştım, "Antrenman süremi uzatıp daha yoğun bir antrenman yapsam, bunun bana bir katkısı olur mu?" diye, sizce olur mu?

Bu yüzden konuyu açarken de yazmıştım, "Antrenman süremi uzatıp daha yoğun bir antrenman yapsam, bunun bana bir katkısı olur mu?" diye, sizce olur mu?
Zaten her antrenmanda, önceki antrenmana göre daha sert ve yoğun antrenman yapmalısınız. Eğer sürekli aynı programı aynı setlerle devam ettirirseniz, gelişemezsiniz.

Onun dışında gereksiz yoğunluk da kaslara zarar verir. Örneğin siz 3 set 8 tekrar yaptıysanız, yarın 4 set 8 tekrar yapmalısınız. Bir haftada bir kas grubunu maksimum 20-25 set çalışmalısınız maksimum verimlilik için.

Onun dışında dediğim gibi. Bir harekete bağlı kalmak kası yine parçalar fakat çeşitli makinelerle veya hareketlerle parçalamanın önüne geçemez.

@emircanunlts Peki gideceğim bir spor salonunu seçerken dikkat etmem gereken şeyler nedir hocam?

@emircanunlts Peki gideceğim bir spor salonunu seçerken dikkat etmem gereken şeyler nedir hocam?
Hijyen, temizlik, makinelerin eski ve yağsız olmaması, makinelerin yeni veya orta segment olması, salonun temiz hava alması, makine çeşitliliği, ağırlık çeşitliliği gibi şeyler.

Hijyen, temizlik, makinelerin eski ve yağsız olmaması, makinelerin yeni veya orta segment olması, salonun temiz hava alması, makine çeşitliliği, ağırlık çeşitliliği gibi şeyler.
Gidebileceğim yaklaşık 10 adet spor salonu var, gidip görmeli miyim yoksa yazılan yorumları mı dikkate almalıyım? Bir de aylık en fazla ne kadar vermeliyim?

Gidebileceğim yaklaşık 10 adet spor salonu var, gidip görmeli miyim yoksa yazılan yorumları mı dikkate almalıyım? Bir de aylık en fazla ne kadar vermeliyim?
Yorumlar genellikle salonu övmek için salon sahibinin akrabaları, arkadaşları oluyor. Yapabileceğiniz şeylerin en başında her salonun instagram hesabı vardır. Açın instagramdan salona kabaca bakın. Beğendiğiniz salonları gezip görün. En son içinize en çok sinen salonu seçersiniz. Ben öyle yapmıştım, pişman olmadım.

Hocam şu salonun evime yaklaşık yarım kilometre uzaklığı var, yıllık ücreti 2500TL, şehirdeki en kaliteli salon burası sanırım, bir yorumlayabilir misiniz? İnstagram hesaplarında düzgün bir şey yok, iki üç tane bench videosu var sadece.

Ağırlıkların markaları vesaire güzel. Geniş de duruyor. Güzel gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…