Direnç bandı ve barfiks çubuğu önerisi

Salon fotoğraflardaki gibiyse güzel duruyor. Kum torbası olsun, genişlik olsun, alet çeşitliliği olsun güzel duruyor. Ayrıca satılan takviyelere bakarsak da satın alınıyor ki adamlar satıyor. Satın alan kişiler gelişmek isteyen kişilerdir. Gelişmek isteyenler kötü salon tercih etmez. 3 aylık ücreti nedir? Yıllık 2500 biraz fazla gelmedi değil açıkçası.

Kendim de spora başlarken o kadar para vermeyye gerek yok evde de yaparım diye başladım hatta satın da aldım. Fakat maalesef 1 ay bile dayanamadım. Evde olmuyor arkadaşlar yani kilo bugün yetse yarın yetersiz ve kaliteli ekipman alamadığımız için 20 kgnun kapladığı alan ile dışardaki 20 kgnun kapladığı alan arasında çok fark var en basitinden. Bar olayı da salondaki 20 kg iken evdeki incecik bir şey. O yüzden salona yazılman en doğrusu olur benim fikrimce.

Yıllığı 1950TL olan bir salon bulmuştum, evime 1km yakın mesafede, iyi gelmişti fakat farklı bir salon gördüm şimdi. Haritalar üzerinden ve İnstagram'dan profilleri bu. Whatsapp üzerinden yazdım, kataloğuna baktığımda öğrenci için yıllık ücret 1000 TL diyor. Bu fazla ucuz değil mi? @selimtti

Son düzenleme:
Yıllığı 1950TL olan bir salon bulmuştum, evime 1km yakın mesafede, iyi gelmişti fakat farklı bir salon gördüm şimdi. Haritalar üzerinden ve İnstagram'dan profilleri bu. Whatsapp üzerinden yazdım, kataloğuna baktığımda öğrenci için yıllık ücret 1000 TL diyor. Bu fazla ucuz değil mi? @selimtti
Ben 3 aylık 650 veriyorum yıllığı bin TL ise cidden ucuz. Bu arada evine yakın olanı tercih ederdim ben. Sağlam bir bacak antrenmanı girdiğin zaman pek de 1km yürüyebileceğini sanmıyorum.

Ben 3 aylık 650 veriyorum yıllığı bin TL ise cidden ucuz. Bu arada evine yakın olanı tercih ederdim ben. Sağlam bir bacak antrenmanı girdiğin zaman pek de 1km yürüyebileceğini sanmıyorum.
Bu son attığıma 850 metre mesafe var. 300 metre yürümek için 1500tl fark var arada.

Düzeltiyorum hocam, katalogda 1000TL yazıyordu fakat güncel değilmiş, yıllık 3500TL olarak fiyat listesi attılar şimdi. Eve 1km uzaklıkta, seneliği 1950TL olarak burası var. Seneliği 2500TL olan yer 500m uzaklıktaydı. Bacak antremanından sonra 1km yürüyebilir miyim? 550TL daha ucuz yere gitmem daha iyi olur mu?

Son düzenleme:
Bu son attığıma 850 metre mesafe var. 300 metre yürümek için 1500tl fark var arada.

Düzeltiyorum hocam, katalogda 1000TL yazıyordu fakat güncel değilmiş, yıllık 3500TL olarak fiyat listesi attılar şimdi. Eve 1km uzaklıkta, seneliği 1950TL olarak burası var. Seneliği 2500TL olan yer 500m uzaklıktaydı. Bacak antremanından sonra 1km yürüyebilir miyim? 550TL daha ucuz yere gitmem daha iyi olur mu?

Açıkçası benim içime sinmedi. Hem fotoğraf bile koymamışlar internete. Reklam için uğraşmıyorlar bile belli ki. Müşteri çekme amaçları yok. Ben yerinizde olsam dediğim gibi gözümü kapatır ZZ hocamın da önerdiği geniş ve ekipman markaları güzel dediği yere giderdim. Ayrıca sağlam bacak çalışırsanız bırakın 1km yi 500 metre bile yürüyemezsiniz.

Son attığıma bir bakar mısınız hocam, 550TL fazla vererek buraya gitmeli miyim? İnstagram hesaplarını da bırakacağım. Selim hocam da yanlış anlamasın, gideceğim salon benim için önemli, birden fazla fikir görmek istiyorum.
Salon biraz küçük geldi. Tam fotoğrafları olmadığı için anlayamadım pek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı