Daha fazla
Arkadaşlar uzun zamandır telefon bakıyordum. K60 Pro modeli dikkatimi çekmişti. Ankara da bir kişiyle anlaştık. Cihazı yarın satın almaya karar verdim. 16.500 gibi bir fiyata şarj aleti ve kablosu dahil kutusuyla alıyorum. Sizce şüphelenmeli miyim? Sarı site bu ilanlarla dolu. 12/256 modelinde UFS 4.0 olması, IMX800 sensörü ve 8 gen 2 beni çok cezbediyor. Bu şahıs da bana güven verdi bir tık. Kendisinin yurt dışından telefon getirtip sattığını ve deneyimli teknikerlere yaptırdığını söyledi. Yarın alacağım. Sizce vakit varken vaz geçip POCO F5 mi almalıyım?
Daha çok oyun odaklı bir kullanımım olacak. Bana 5 6 yıl yetmesi gibi bir amacım var. Annem ve babam 2016'den beri ASUS ZenFone 3 kullanıyorlar. Bu nedenle de yurt dışı ASUS ZenFone 10 almam konusunda ısrar ettiler. Ama üzerine yaklaşık 7K daha fazla vermek durumundayım. O kadar çıkmışken de IMEI atıp S23 Ultra alabiliyorum. 17k benim için sınır şu an. Önerilerinizi de bekliyorum. Hepinize iyi sosyaller!
Ha bir de arayüzü sorun çıkartmaz değil mi?
Samsung M51 kullanıyordum bundan önce. Samsung arayüzü ve yazılımı çok hoşuma gitmişti. Arkadaşımla 1 hafta Redmi Note 12 Pro kullandım. O da hoşuma gitti. Sizce çok farklılık olur mu?
Daha çok oyun odaklı bir kullanımım olacak. Bana 5 6 yıl yetmesi gibi bir amacım var. Annem ve babam 2016'den beri ASUS ZenFone 3 kullanıyorlar. Bu nedenle de yurt dışı ASUS ZenFone 10 almam konusunda ısrar ettiler. Ama üzerine yaklaşık 7K daha fazla vermek durumundayım. O kadar çıkmışken de IMEI atıp S23 Ultra alabiliyorum. 17k benim için sınır şu an. Önerilerinizi de bekliyorum. Hepinize iyi sosyaller!
Ha bir de arayüzü sorun çıkartmaz değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör: